Speak și Ștefania își continuă vacanța într-o locație exotică superbă. Ștefania tocmai a anunțat pe Instagram că cei doi se află în Jakarta, capitala Indonezei. Însă planurile celor doi sunt întrerupte de carantină.

Cel mai îndrăgit cuplu din showbiz a dezvăluit ce activități au și cum se simt la hotelul unde vor sta în carantină o perioadă. Ștefania este foarte activă în social media și își ține la curent fanii cu tot ce se petrece.

Au plecat în vacanță, dar au ajuns să-și petreacă zilele în carantină

Acum câteva ore, Ștefania a dezvăluit locația în care se află cu iubitul ei în carantină. Deși pare că li s-au ruinat planurile, cei doi profită de această perioadă pentru a se preocupa de proiectele pe care le pregătesc după vacanță.

În plus, apartamentul în care stau este foarte mare și spațios, iar frumoasa dansatoare la transformat în studio de dans. S-a postat la Story cum dansa în baie și le-a povestit urmăritorilor că nu se simt deloc rău în carantină, atât timp cât sunt împreună.

„Suntem în a doua zi de carantină și suntem mai mult decât ok. Nu simțim că am fi în carantină. Am tras concluzia asta, din cauza faptului că noi acasă ne comportăm ca și cum am fi în carantină. Stăm foarte mult în casă împreună. Și aici nu simțim deloc că ar fi ceva dubios. Ne simțim ca acasă.”, a spus vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa)

Ce proiecte au cei doi cântăreți

Pe lângă proaspătul succes pe care îl are Ștefania în muzică, urmează multe proiecte. Bruneta urmează să filmeze mai multe videoclipuri pentru piesele ei și a pregătit altele noi. Însă nici Speak nu a dispărut din peisaj.

Cei doi artiști vor lansa un serial pe Youtube pe care au început deja să îl editeze. Cei doi trag tare de timpul pe care îl au la dispoziție în carantină pentru a reveni în forță după vacanță.

„Pentru noi zilele astea de carantină nu sunt atât de grele pentru că avem de pregătit niște materiale pentru că urmează să dăm un serial pe Youtube. Abia așteptăm să-l dăm. Fiecare își face treaba. Ștefan și-a găsit acolo locușorul lui unde montează. Eu fac poze, fac filmări, TikTok-uri”, a completat Ștefania.

Distracție ruinată pentru Speak și Ștefania. Au plecat în vacanță, dar au ajuns să-și petreacă zilele în carantină, departe de casă
Instagram