Mihaela Rădulescu a renunțat la România pentru a-i oferi o altă viață fiului său, Ayan. Aceasta nu a reușit doar să îi ofere un alt stil de viață fiului, ci și-a găsit și iubirea în momentul în care l-a întâlnit pe Felix Baumgartner

Distanța le afectează relația Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner?

Relațiile la distanță sunt un subiect sensibil în cadrul cuplurilor. În timp ce mulți sunt rezervați și sunt de părere că o astfel de relație nu va dura, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner dovedesc contrariul. De curând, aceasta a fost invitată în emisiunea ,,Vorbește Lumea” unde a fost întrebată cum decurge relația celor doi. Vedeta a mărturisit că deși se văd rar și nu petrec împreună prea mult timp, cei doi se declară fericiți. Tehnologia le-a permis să țină legătura și să nu simtă lipsa unul celuilalt.

,,Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare.
Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene.

În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”,a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea ,,Vorbește lumea”, notează Viva!.

Distanța le afectează relația Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner? Ce spune vedeta despre momentele petrecute alături de iubit: ,,Nu ne vedem prea multă vreme"
Social media

O altă întrebare referitoare la relația celor doi a fost dacă bat clopotele de nuntă. Mihaela Rădulescu a precizat că nu s-a pus problema unui mariaj, chiar dacă au o relație de șase ani. Vedeta a mai precizat că este mai bine să nu își facă planuri care ulterior nu se vor îndeplini, de unde ar putea rezulta suferința.

,,Nu ne-am pus problema asta (n.r. să facă nuntă), suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața”, spunea vedeta la Pro TV.