Oana Radu este o artistă cu o carieră de success în domeniul muzical. Are o poveste de viață emoționantă, pe care nu s-a sfiit să o dezvăluie. Solista a trecut prin foarte multe greutăți, iar o luptă pe care a câștigat-o a fost cea a kilogramelor în plus.

Ar fi făcut orice pentru a slăbi, încât i-a cerut mamei sale să vândă casa. Oana Radu a povestit că se îngrășase foarte mult. În perioada liceului, o colegă de-ale sale slăbise cu ajutorul unei operații la stomac. Din acest motiv, vedeta ar fi vrut să recurgă la această intervenție. Singura modalitate de a avea bani era să vândă casa în care locuiau. Mama sa nu a fost de acord. Recent, în cadrul unui podcast, vedeta a povestit întreaga întâmplare.

Oana Radu: „Am fost foarte rea cu mama mea…”

„Am fost foarte rea cu mama mea. Foarte rea (…). Momente în care efectiv o puneam la zid, pentru că nu avea. Și pentru că nu aveam și eu tata, și pentru că nu aveam posibilitățile celorlalți. Țin minte că am vrut, la un moment dat… eram în clasa a doișpea, și eram foarte grasă. A fost, cred că, apogeul meu ca și greutate, până să mă apuc să țin dietă, și o fată din școala noastră își tăiase stomacul. Își făcuse opreație de tăiere de stomac. Și am rugat-o pe mami să mă ajute cu niște bani să-mi tai stomacul, pentru că nu mai aveam nicio șansă să fac chestia asta. Și singura noastră șansă era să ne vindem casa, care era a bunicii mele, că noi stăteam în apartamentul bunicii. Îi spuneam că sunt sigură că dacă sunt slabă, o să reușesc în carieră și o să fac tot ceea ce pot. Și am fost foarte supărată pentru că nu au acceptat. Dar cumva, întorcându-mă în timp, era o absurditate ce ceream. Eram atât de disperată să mă vadă oamenii, să fiu auzită. Să fiu, pur și simplu, văzută.”, a povestit Oana Radu

@1show.time

#goviral #foryou #pentrutine #viral

♬ sunet original – 1Show.Time