Directorul Pfizer, Albert Bourla, este de părere că oamenii nevaccinați COVID-19 poartă o mare parte din vină dacă este să ne referim la pacienții care au murit până acum din cauza bolii.

Până în prezent, la nivel mondial 5.548.696 și-au găsit sfârșitul după ce au făcut COVID-19. Cei mai mulți dintre ei nu erau imunizați. Directorul Pfizer avertizează că fenomenul antivaccin are un efect nefast asupra tututor.

Directorul Pfizer avertizează: „Milioane de oameni au murit din cauza acestui număr mic de criminali”

Mai mult decât atât, directorul Directorul Pfizer spune că a fost și el unor zvonuri false lansate de antivaccinişti, care au spus că soţia lui a murit după ce el a forţat-o să se vaccineze.

„Există o mică minoritate de oameni care profită de pe urma difuzării dezinformării. Ei știu foarte bine totul, pur și simplu fac din asta un mod de viață să circule această dezinformare, sunt criminali.

Dar aceasta este cea mai mică dintre pagube, cel mai grav lucru este că oamenii cred acele lucruri… oamenii care mor în principal nu sunt vaccinați. Milioane de oameni au murit din cauza lor, a acestui număr mic de criminali”, a declarat Albert Bourla într-un interviu acordat postului TV israelian Channel 13, citat de Observator.

Directorul Pfizer avertizează: „Milioane de oameni au murit din cauza acestui număr mic de criminali”
Pixabay

„Ar trebui să putem ajunge la o viață normală…”

Într-un interviu dat aceleași surse, Albert Bourla, este de părere că lumea ar putea reveni la normal în doar câteva luni chiar dacă boala COVID-19 nu va fi eradicată complet.  Pfizer pregăteşte un vaccin care să acopere toate variantele şi care se va face anual, ceea ce înseamnă că restricţiile vor dispărea complet.

„O dată pe an este mai ușor să convingi oamenii să-l facă. Este mai ușor pentru oameni să-și amintească. Într-o situație de sănătate publică, este o soluție ideală.

Căutăm să vedem dacă putem creea un vaccin care să acopere Omicron și să nu uităm de celelalte variante. Și asta ar putea fi o soluție, dacă nu cumva iese ceva complet diferit. Virusul nu va fi eradicat. Virusul va fi cu noi în anii următori. Ar trebui să putem ajunge la o viață normală… în câteva luni”, a declarat CEO-ul Pfizer.