Marți seara, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat faptul că Gheorghe Dincă a fost înregistrat în timpul discuției avute la vorbitor cu fiul său, dezvăluind un al doilea complice, care a aruncat cadavrul la câini.

În cadrul dezvăluirilor oferite pentru România TV, avocatul Tonel Pop, menționează faptul că nu sa știut nimic despre vizitele primite de Dincă de la familia sa, interceptările fiind făcute în cadrul unei discuții avută de presupusul criminal cu fiul său.

Reclamă

Avocatul susține că Dincă a recunoscut mărturisirea făcută fiului său referitor la Fane Risipiţeanu, unul dintre complici, de asemenea, spunând că trebuie să mai scape de o persoană care ar putea oferi detalii autorităţilor.

„Au avut grijă procurorii, pentru că Dincă nu a mai recunoscut ce a declarat prima dată, i-au aruncat această carte: vezi că te-am monitorizat, vezi că știm ce ai vorbit ce ai vorbit cu fii-tu și hai să-ți dăm și niște elemente. Iar aici Dincă explică în această monitorizare care sunt complicii lui, îi nominalizează. Spune că l-a dat în gât pe acest Fănică pentru că vorbește prea mult și că, în același context, o să dea în gât un alt complice. L-a și nominalizat pentru că a auzit nici acesta nu-și ține ciocul. Îl punea la curent pe fiul său cum să stăpânească situația în teren și să-l avertizeze indirect pe acest al doilea complice că dacă mai vorbește va păți ca Fănică. Îl nominalizează pe acest al doilea complice ca persoana care a aruncat cadavrul la câini”, a spus Tonel Pop.

Dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu a fost trimis către Parchertului ICCJ pentru verificare de către un colectiv de procurori construit de procurorul general Bogdan Licu.