Dinamo – FCSB, derby fără miză! Semnalul de alarmă tras de Florin Prunea

Reclama

Reclama

Cel mai așteptat derby al momentul dintre Dinamo și FCSB va avea loc duminică, începând cu ora 20:00 pe Arena Națională.

Dinamo nu mai are nici o șansă să meargă în play-off, așa că ei consideră meciul cu FCSB fără miză. Florin Prunea spune că acest meci contează doar pentru moral și avertizează că Dinamo poate retrograda la finalul sezonului.

Reclama

„Nu cred că o victorie poate șterge amărăciunea acestui sezon ratat. Nu cred… Dar cu siguranță că este foarte important pentru suporteri, sunt orgolioși. Din păcate, îi văd și pe ei frustrați, supărați…

Dinamo mereu a fost o nucă tare pentru Steaua, indiferent de poziția în clasament, dar și invers. Sunt orgolii la mijloc, este meciul suporterilor, al conducătorilor, al jucătorilor. Pentru noi nu mai are niciun fel de miză, am pierdut din păcate play-off-ul, dar ne-ar da o liniște să pregătim play-out-ul, pentru că n-o să fie simplu. O să vedeți! De la locul 7 în jos, toate echipele se vor bate pentru retrogradare, pentru că va fi o diferență de 5 puncte… 5 puncte, faceți și voi o socoteală și vedeți ce înseamnă. Vor fi meciuri tari, echilibrate, toate cu cuțitul la os”, a spus Florin Prunea, la Pro X.

loading...
ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii