Meciul de duminică, 16 februarie, dintre Dinamo și FCSB este cel mai așteptat derby din ultimii cinci ani! Acest lucru o arată vânzările record de bilete. Dacă ieri cei de la FCSB se lăudau cu numărul de suporteri care își doresc să le fie alături, astăzi apare și declarația celor de la Dinamo, care anunță vânzarea a 15.000 de bilete.

Reclamă

„Sunt emoţii mari pentru că în derby orice jucător de fotbal şi-ar dori să joace măcar o dată. Eu sunt foarte supărat pentru că din nou am ratat play-off-ul, dar trebuie să mergem mai departe şi să muncim mai mult. Un derby este foarte important pentru orice jucător, îl vede o ţară întreagă şi este un joc foarte important.

La astfel de meciuri nu trebuie să te mai motiveze nimeni. Fanii care te împing de la spate, singur te motivezi. Eu zic că o să fie  stadionul plin. Până acum, am înţeles că s-au vândut 15.000 de bilete şi îi aşteptăm în număr cât mai mare să vină duminică. Ar fi frumos să aibă şi cei de la FCSB o galerie, să fie ca pe vremuri, dar acum vom vedea ce va fi.

Reclamă

Cred că noi suntem echipa mai puternică, doar nu zic că Steaua. Mă bazez pe jocul nostru de echipă.Văd un viitor bun pentru Dinamo şi trebuie să muncim pentru asta. Dacă o să facem greşelile pe care le-am făcut până acum, o să fim tot în play-out. Acum pentru noi, Cupa României este un obiectiv şi sperăm să ajungem cât mai departe şi să o câştigăm”, a declarat Robert Moldoveanu.