Un tânăr și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra telefonul mult dorit. Însă, adolescentul regretă decizia luată!

În urmă cu zece ani, un tânăr din China și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un telefon scump. Însă, băiatul regretă acum decizia luată pentru că se confruntă în prezent cu probleme de sănătate extrem de grave. Adolescentul este imobilizat la pat și face zilnic dializă.

Un tânăr și-a vândut un rinichi pentru a-și cumpăra un telefon

pixabay

În anul 2011, un adolescent din China și-a vândut un rinichi pe piața neagră în schimbul unei sume de bani. Ideea de-ași vinde rinichiul i sa părut cea mai convenabilă tânărului. Astfel că, nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat. După ce și-a vândut rinichiul pe piața neagră, băiatul a obținut suma de 3.200 de dolari. La momentul respectiv, tânărul și-a dorit un telefon, dar și o tabletă. Acestea erau lucruri pe care tânărul le dorea de mult timp, însă nu avea banii necesari.

Acest lucru sa întâmplat atunci când băiatul a fost abordat de un necunoscut pe internet. Bărbatul l-a întrebat pe acesta dacă nu dorește să-și vândă rinichiul, în schimbul unei sume de bani. După ceva timp, adolescentul a conștientizat gravitatea întâmplării și hotărât să se prezinte în fața autorităților pentru a le povesti totul. Nouă persoane au fost puse sub acuzare pentru vătămare intenționată și comerț cu organe.

În prezent tânărul se confruntă cu probleme de sănătate

Tânărul regretă această decizie, deoarece are probleme de sănătate foarte grave în prezent. După ce și-a vândut rinichiul, starea acestuia la început să se înrăutățească, suferind o infecție la rinichiul rămas. Acest lucru sa produs din cauza condițiilor nefavorabile în care a avut loc intervenția chirurgicală.

În prezent, tânărul se confruntă cu probleme grave de sănătate. Acesta se află imobilizat la pat și face dializă zilnic. Medicii de specialitate au declarat că băiatul va avea nevoie de un transplant de rinichi, având în vedere faptul că organul rămas nu poate face față organismului.

 

 

 

Distribuie

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.