Manuela Oprișoiu se află printre cele ma iubte concurente din Casa Puterea Dragsostei. Aceasta a părăsit competiția nu cum mult timp în urmă. Cauza plecării ei a fost o dispută extrem de aprinsă cu Roxana, care s-a finalizat și cu o bătaie între cele două concurente. Aceasta, de-a lungul timpului, în Casa Puterea Dragostei a încercat să aibă relații cu mai mulți concurenți. Aceștia sunt Ricardo, Marius și Andrei Poptelecan, însă Manuela nu a reușit să se înțeleagă cu niciunul dintre aceștia.

Reclamă

Manuela nici nu mai vrea să audă de Andrei Poptelecan. Aceasta și-a dat seama de faptul că nu se potrivesc din niciun punct de vedere. Întrebată de fani despre relația lor, aceasta a răspuns în mod vehement:

”Nu mai vorbesc cu Poptelecan. Nu vreau să-mi mai pomeniți de el”- a răspuns Manuela fanilor săi pe rețelele de socializare.

Manulea Oprișoi speră în șansă de a-și găsi, de această dată, iubirea în Casa Puterea Dragostei

Manuela își dorește, se pare, să se reîntoarcă în Casa Puterea Dragostei. După ce vor lua sfârșit toate probleme care au legătură cu pademia, aceasta s-ar putea să se întoarcă în Casa Puterea Dragostei pentru a-și gări iubirea:

”Aș vrea să mă întorc la Puterea Dragostei, pentru că sper să-mi găsesc sufletul pereche. Nu e vorba de bani, așa cum spun unii. Eu câștig mai mulți bani în România decât acolo, în emisiune” – amărturisit fosta concurentă a emisiunii.

Manuela dezvăluie fanilor ei ceea ce face în plină carantină. Frumoasa brunetă a făcut declarații într-un clip pe youtube în care spune că se află acasă la părinții ei și că înceracă să-și găsească ocupații. Fosta concurentă din Casa Puterea Dragostei recunoaște că a început să mănânce din ce în ce mai mult. Mama și bunica ei o răsfață zilnic cu fel de fel de mâncăruri delicoase.