Reclamă
Reclamă

Alina Ceușan se numără printre cei mai urmăriți influenceri de la noi din țară. Cu o comunitate de milioane de fani, Alina este o adevărată sursă de inspirație. Deși mulți visează la un stil de viață precum cel al blondinei, puțini sunt cei care știu că drumul ei spre succes nu a fost deloc unul ușor.

Alina Ceușan este prezentă în online de ani buni, de pe vremea când mulți nici nu știau prea bine cu ce se ocupă acest domeniu. Împreună cu buna ei prietenă, Carmen Grebenișan, cele două au reușit să contureze o imagine puternică pe social media și să fie un reper atunci când vine vorba de influenceri.

Atunci când a început să facă online, Alina Ceușan habar nu avea cât de mult i se va schimba viața. Aceasta a început cu postări clasice pe blog, apoi a început să devină vocală pe Instagram, platforma care îi aduce și astăzi venitur considerabile.

În prezent, Alina Ceușan se numără printre cei mai bine plătiți influenceri și nu este de mirare că marile branduri se „bat” pentru colaborări cu ea. Însă, până a ajunge în acest punct, Alina a trebuit să treacă prin multe etape și chiar să muncească pentru tot ceea ce are.

Reclamă

Din ce și-a câștigat Alina Ceușan primii ei bani. „Aveam un salariu în clasa a IX-a”

Alina Ceușan a vrut să nu depindă de nimeni, nici măcar de părinți

Nu multă lume știe că influencera a început să producă primii ei bani la vârsta de 16 ani. În clasa a IX-a, Alina avea deja bani de buzunar, bani pentru care muncea. Blondina nu a mai cerut banii de la ai ei de foarte mult timp și nu pentru că nu ar fi ajutat-o, ci pentru că i-a plăcut mereu să fie independentă financiar.

Alina lucra mereu pe timpul verii și nu spunea nu diverselor locuri de muncă sezoniere. Însă, primii ei banii „serioși” i-a câștigat din activitatea sa pe blog și tot acela a fost și startul ei în cariera de creator de conținut.

„Tot timpul munceam, cel puțin pe timp de vară și mi-a plăcut independența asta și mi-a prins bine. După care mi-am văzut de parcurs și lucrurile s-au întâmplat de la sine. Cred că undeva prin 2012 am făcut primii bani din blog foarte strâns legat de activitatea mea din online.”, a spus Alina pentru Playtech.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro