După paisprezece ani împreună alături de Marian Drăgulescu, Larisa și fostul soț au pus capăt poveștii. Fosta soție a lui Marian s-a recăsătorit, pentru a doua oară. Este mamă a doi copii și este preocupată de viața ei profesională și financiară. 

După o relație de paisprezece ani alături de Marian Drăgulescu, Larisa s-a recăsătorit pentru a doua oară. Viața ei pare perfectă, are doi copii, un soț și un cont din ce în ce mai plin. Din ce își câștigă acum banii Larisa, încât conturile ei sunt pline de bani.

Din ce își câștigă banii Larisa Drăgulescu

Larisa a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță și a vorbit despre cum își câștigă banii în prezent.

„Activez pe o platformă pentru adulți, dar nu intru în live cu ei. Eu le fac filmulețe interzise minorilor și cam atât. Fac și poze. O fac din ianuarie 2021. Înainte lucram în cluburile de noapte din Germania, a venit pandemia și am decis să mă retrag.

Așa mi-a venit ideea să lucrez pe aceste platforme online (…)

Îmi vând corpul, dar nu mă interesează, fiecare face ce își dorește. Sunt fericită, câștig bine. Pentru mine nu este nimic rău, nu înțeleg de ce unii se agită atât”,a declarat Larisa Drăgulescu în emisiunea „La Măruță”, conform Viva!

Din ce își câștigă traiul Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Altor femei le-ar fi rușine să recunoască: „Nu mă interesează, fiecare face ce își dorește”
Instagram

Larisa a strâns bani frumoși pe aceste platforme online

„Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu a-ș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri.

Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare, îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani”, a mărturisit Larisa pentru Antena Stars, citează aceeași sursă de mai sus.