Denisa și Iancu Sterp s-au cunoscut în Casa Puterea Dragostei. De atunci ei formează un cuplu și sunt foarte admirați de telespectatori. În momentul de față, iubitul Denisei se află la Survivor România. Acesta e din ce în ce mai bun și și-a uimit fanii cu prestațiile lui.

Densia a oferit informații despre locul ei de muncă într-un clip posat pe canalul ei de youtube. Frumoasa blondă mărturisește faptul că foarte multă lume crede că aceasta este stewardesă, confuzie creată din cauza uniformei pe care o poartă la locul de muncă. Denisa spune că nu este vorba de această meserie.

În ralitate, însă, aceasta are o meserie la care puțină lume s-ar fi gândit. Iubita lui Iancu lucrează ca ofițer de securitate într-un hotel foarte luxos din Londra. Aceasta mărturisește că nu este un loc de muncă extenuant deloc și că activitatea ei este mult mai redusă acum din cauza pandemiei de coronavirus.

„Toată lumea mă întreabă dacă sunt stewardesă. Știu că uniforma mea arată așa, dar nu sunt stewardesă. Lucrez în security, aici în Londra, așa cum este și în România, dar nu cred că este la fel. Securitatea din România nu se compară cu securitatea din Londra. Sunt meserii total diferite și m-am hotărât să vă povestesc un pic despre munca mea. Aș vrea să mă filmez și la lucru, dar fiind angajată nouă la această companie nu aș vrea să filmez. Fiind și security, ei sunt mult mai sensibili cu toate chestiile astea. (…) Sunt ofițer de securitate la un hotel de cinci stele din Londra. E unul din hotelurile de top, să zic top cinci în Londra. De obicei lucrez 12 ore pe zi, patru zile pe săptămână. D-asta și relația mea cu Iancu, până să plece la Survivor, era ok așa la distanță lucrând patru zile, având timp să merg să îl vizitez.”, a mărturisit Denisa.