Daniela Crudu a apărut pe micile ecrane zilnic, în diverse emisiuni atât de la Antena 1, cât și de la Antena Stars. Vedeta, cu vârsta de 32 de ani, s-a hotărât, cu puțin timp în urmă, să se retragă din acest domeniu, îndreptându-se către alte oportunități. Una dintre acestea fiind contractele de imagine.

Daniela Crudu, fosta asistentă TV, s-a retras de câțiva ani din luminile reflectoarelor și a declarat că nu mai este tentată să revină pe micile ecrane, deoarece a experimentat cam tot ce se putea în lumea televiziunii. A participat la multe show-uri, printre care „Asia Express”, „Splash! vedete la apă”, „Chefi la cuțite”, „Poftiți pe la noi”. Acum, Daniela Crudu își trăiește viața departe de proiectele TV, pentru că nu mai reprezintă pentru ea o provocare.

Din ce își câștigă banii Daniela Crudu , de când a „dispărut” din televiziune: „...nu mă plâng. Îi mulțumesc lui Dumnezeu”
Fanatik.ro

„M-am plictisit de TV, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? […] Nu știu dacă am ratat vreun show TV de la Antenă. Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă. Și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu.”, a declarat Daniela Crudu pentru Playtech.ro. 

Daniela Crudu, adevărul despre veniturile sale

În prezent, Daniela Crudu are contracte de imagine, a devenit model. Vedeta pozează pentru diferite companii, produse, cât și branduri. Este foarte mulțumită cu ceea ce face, declarând, la un moment dat, că nu îi lipsește nimic.

„Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodcă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie… Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contracte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodcă și la haine”, a mai declarat Daniela Crudu.