Reclamă
Reclamă

Generațiile tinere sunt din ce în ce mai singure, fără să aibă un partener, iar situația nu este diferită nici în cazul vedetelor, care renunță la întâlniri și la relații. Numărul persoanelor căsătorite a scăzut sub 50% în Anglia și în Țara Galilor, pentru prima dată de când sunt înregistrate aceste date, potrivit The Independent.

Moby, care a fost anterior într-o relație cu artista Lana del Rey, a declarat pentru The Independent că nu a fost la o întâlnire de un deceniu și a recunoscut că întâlnirile cu femei îi provocau atacuri de panică. „De ce se simte atât de rău inima mea?” muzicianul, în vârstă de 58 de ani, a spus că universul i-ar fi spus că „lumea relațiilor, a căsătoriei, a familiei, a copiilor” nu este pentru el. „Pur și simplu are sens”, a spus artistul. „Ca urmare, în 10 ani, nu am fost la o întâlnire”.

Stevie Nicks a recunoscut că a renunțat la întâlniri după ce și-a restrâns lista de potențiali iubiți „la nimeni”. Cântăreața din formația Fleetwood Mac, în vârstă de 76 de ani, care a fost anterior implicată cu Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, Don Henley și Joe Walsh, a explicat că nu vrea să se îndrăgostească de cineva care ar putea fi pe cale să moară, adăugând că bărbații de vârsta ei „vor să iasă oricum cu cineva care are 25 de ani”. „Asta se întâmplă încă de la Biblie și nici măcar nu am citit Biblia, dar știu asta”, a spus ea pentru Rolling Stone. „Deci ce să fac, să concurez cu asta? Nu sunt un concurent. Deci nici nu vreau să fiu în această situație.”

Reclamă

Diane Keaton a adoptat doi copii singură și a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani. Actrița cunoscută din filmul „Annie Hall”, în vârstă de 78 de ani, s-a întâlnit cu Al Pacino și Warren Beatty, dar a spus că nu a fost implicată romantic cu nimeni de aproximativ 40 de ani. „Am mulți prieteni bărbați”, a spus ea pentru InStyle. „Am mulți prieteni, dar nu am întâlniri”.

Sharon Stone nu a mai avut o relație de la divorțul ei de jurnalistul Phil Brostein în 2004. „Am terminat cu întâlnirile, am avut o relație”, a declarat actrița din „Basic Instinct”, în vârstă de 66 de ani, la The Drew Barrymore Show. „Cred că oamenii nu sunt sinceri și nu merită timpul meu. Îmi place mai mult timpul petrecut singur și timpul cu copiii și prietenii mei. Oamenii nu sunt sinceri și nu merită timpul meu”, a adăugat ea. „Am prieteni foarte buni, dar când vine vorba de maturitatea emoțională în relații, simt că bărbații și femeile se află aparent în locuri diferite.”

Jane Fonda, care a fost căsătorită cu regizorul de film Roger Vadim, activistul politic Tom Hayden și producătorul TV Ted Turner, a avut o relație de opt ani cu producătorul muzical Richard Perr și a spus că nu este interesată să mai aibă întâlniri vreodată. „Nu vreau să fiu din nou într-o relație. Nu am această dorință”, a spus ea pentru Harper’s Bazaar. „Pot să fac mult mai multe când sunt singură”, a adăugat ea la Vanity Fair.

Whoopi Goldberg nu are niciun interes să aibă o relație dintr-un motiv foarte simplu: „Nu vreau pe cineva în casa mea”, a spus ea pentru New York Times. „Nu caut să fiu cu cineva pentru totdeauna sau să trăiesc cu cineva.” A treia și ultima căsătorie a actriței din „Sister Act”, care are vârsta de 68 de ani, a fost împreună cu actorul Lyle Trachtenberg în 1994, de care a divorțat în anul următor.

Linda Evangelista, care a avut o căsnicie tumultoasă cu fostul model francez Gérard Marie, o logodnă cu starul din „Twin Peaks” Kyle MacLachlan și o relație cu omul de afaceri miliardar François-Henri Pinault a renunțat la toate legăturile romantice: „Nu vreau să aud pe cineva respirând”.

Starul din serialul „Modern Family”, Julie Bowen, care și-a finalizat divorțul de Scott Phillips în 2018, a spus că întâlnirile sunt extrem de jos pe lista ei de priorități și a dezvăluit că nu va căuta în mod activ dragostea. „Îmi place unde sunt. Sunt singură”, a recunoscut ea la The Drew Barrymore Show. „Cine are timp?”, se întreabă ea.

Julia Fox, care s-a întâlnit anterior cu Kanye West, a dezvăluit în mai că este singură de peste doi ani. „Cred că este ca și cum ai trece peste orice, fumat, droguri, orice ar fi”, a spus ea. „În cele din urmă, pur și simplu uiți”.

Mindy Kaling a spus în 2014 că nu era deosebit de interesată să aibă întâlniri, pentru că îi plăcea foarte mult să fie total egoistă în timpul ei: „La 20 de ani, eram nebună după căsătorii și relații”, a recunoscut ea, care este singurul părinte al celor doi copii ai săi. „Acum este aproape invers. Munca mea este atât de plină de satisfacții și sunt atât de concentrată în ea, încât sunt oarecum încântată de faptul că nu trebuie să merg acasă și să întreb pe cineva despre ziua lor.”

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro