Cu ce se ocupă iubitul Marcelei Fota.

Soarele a răsărit și pe strada Marcelei Fota. După ce a trecut printr-o perioadă dificilă și dureroasă, cântăreața de muzică populară și-a refăcut viața alături de un alt bărbat. Nu sunt puțini cei care au tot întrebat cine este noul partener de viață al acesteia. Iată cu ce se ocupă bărbatul. 

Marcela Fota iubește, în sfârșit din nou. Acum mai bine de doi ani în urmă, soțul acesteia a trecut la cele veșnice din cauza unui infarct. Așadar, la cei 45 de ani ai săi, Marcela Fota și-a găsit un iubit cu 22 de ani mai tânăr decât ea. Cu toate că există o diferență mare de vârstă, cei doi pare că se înțeleg de minune.

social media

Marcela Fota și-a găsit liniștea în brațele unui bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea

Marcela Fota iubește din nou, după ce soțul ei s-a stins din viață, în urmă cu doi ani, din cauza unui infarct. Mai mult, se pare că noul partener de viață al Marcelei Fota este cu 22 de ani mai tânăr decât ea.

Însă, diferența de vârstă nu îi afectează pe cei doi, deloc.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

Iubitul Marcelei Fota, afacerist de succes la doar 23 de ani

La doar 23 de ani, noul iubit al Marcelei Fota conduce o afacere de construcții din Dolj. Firma a fost înființată acum aproximativ 15 ani. Conform datelor fiscale depuse la ANAF, firma managerializată de Alex, iubitul Marcelei, a avut o cifră de afaceri de peste 82 de milioane de lei, mai exact 16 milioane de euro.

De asemenea, compania tânărului afacerist are un număr impresionant de 193 de angajați.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.