Andy Popescu a devenit cunoscut după ce și-a prezentat colecția de bolizi din dotare.

Andy Popescu este unul dintre cei mai celebri vloggeri. Cei care l-au urmărit, măcar o dată, sigur au observat că acesta are o pasiune enormă pentru mașinile cu mulți cai putere. Dar se pare că acesta nu este singurul lui hobby.

Andy Popescu a devenit celebru în urmă cu mai mulți ani, atunci când videoclipurile lui deveneau instant virale. Și nici nu este de mirare de ce. Andy își etala cele mai de preț bijuterii și anume, zecile de mașini din garajul lor. Pasionații de motoare au fost cuceriți din prima de el și așa a început drumul lui către succes.

Cu timpul, din ce în ce mai multă lume era interesată de viața lui Andy Popescu. Ba mai mult, existau voci care îi solicitau tot tipul de materiale, inclusiv testări de mașini noi apărute pe piață. Andy s-a conformat, iar de aici, până la a ajunge o voce importantă în mediul online a mai fost un singur pas.

Din ce face Andy Popescu bani. Vloggerul are 15 case, dar alege să stea în chirie
Youtube

Andy Popescu, un adversar de temut în lumea imobiliarelor

Fără doar și poate, este mai mult decât evident că lui Andy Popescu îi plac luxul și opulența. Vloggerul nu a primit nimic de-a gata, ci a muncit pentru tot ceea ce are acum. Aceasta a demonstrat că se poate implica în mai multe domenii și că poate face performanță destul de ușor.

Pentru cei care nu au aflat deja, Andy Popescu nu este pasionat doar de mașini. Aceasta simte imediat afacerile profitabile, așa că nu stă prea mult pe gânduri. Vloggerul și-a făcut debutul și în imobiliare, acolo unde treaba merge ca pe roate.

Andy a îmbinat utilul cu plăcutul. Acesta a profitat, în sensul bun al cuvântului, de popularitatea lui. Astfel, a ridicat 15 case, de la zero, în una dintre cele mai „vânate” zone din Capitală. Andy a reușit să vândă câteva dintre ele, iar concurența este una destul de mare.

„Am o firmă de construcții, am 15 case făcute, din care mai am 13 vândut. Am casele la 7 km de Piața Unirii, înspre Bragadiru. Toată lumea vinde acolo cu 130-140 de mii de euro, eu vând cu 95 de mii”, a spus Andy Popescu.

 

@video.clipuri1 #andypopescu #fy #2022 #bucuresti #videoclipuri1 #detectoruldeminciuni #kanaldromania #interviu ♬ original sound – videoclipuri1

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.