Odată cu evoluția internetului, au apărut noi forme de a avea acces la anumite lucruri. Una dintre aceste forme sunt audio-book-urile. Acum, cărțile audio au un moment de glorie. Din ce în ce mai multe vedete fac bani frumoși pentru a-și împrumuta vocea pentru audio book-uri. Printe acestea se numără și Oana Sârbu, celebra vedetă din „Liceenii”.

Cărțile audio sunt un nou trend care se află în plin avânt. Specialiștii preconizează că piața globală va crește cu 25% în 2022, ajungând la 3,5 miliarde de dolari. În comparație cu vânzările de cărți fizice, audio-book-urile vor avea un succes imens.

În cele din urmă, România se va alătura țărilor din clubul abonamentelor la audio-book-uri.

social media

Oana Sârbu și-a împrumutat vocea pentru audio-book-uri

Celebra vedetă din filmul „Liceenii”, Oana Sîrbu, s-a hotărât să treacă la o nouă provocare. La cei 54 de ani ai săi, artista s-a decis că acum este momentul pentru a înregistra audio-book-uri.

„Am mult spectacole și recent am înregistrat un roman de mare succes, Camerista („The Handmaid’s Tale”), care s-a vândut în toată lumea.

Am terminat ieri citirea lui, înregistrarea va fi urcată pe o platformă online de audiobooks din România. E o colaborare foarte tentantă pentru mine.”, a spus Oana Sârbu.

Cartea despre care îndrăgita actriță Oana Sârbu vorbește, a devenit un adevărat bestseller la nivel mondial care a devenit un fenomen adevărat. Mai mult, Hollywood nu a stat prea mult pe gânduri și a cumpărat drepturile si a transpus cartea într-unul dintre serialele cele mai premiate la această oră.

Acesta este un pas mare pentru îndrăgita artistă Oana Sârbu. Faptul că actrița din filmul „Liceenii” a acceptat această provocare, acest lucru ar putea însemna o nouă carieră pentru ea. Mai mult decât atât, ar putea avea un succes de casă incredibil pentru proprietarii licenței cărții. Totuși, un lucru este cert. Audio-book-urile vor deveni virale într-un timp foarte scurt.