Toată lumea știe de episodul cumplit prin care trece Bianca Pop. Una dintre cele mai faimoase ispite de la „Insula iubirii” a fost internată zilele trecute la spitalul de psihiatrie. După ce s-a filmat în camera de spital, acuzându-și familia că au internat-o cu forța, mama brunetei a declarat exact contrariul. 

Bianca și-a acuzat fratele că a bătut-o, iar pe mama ei că ar fi dat-o afară din casă. Însă, Geta a declarat telefonic în cadrul unei emisiunii Tv că totul a pornit de la o criză de isterie de-a fiicei sale. Mai mult, aceasta a mărturisit că Bianca ar consuma substanțe interzise în mod excesiv și că ar fi slăbit extrem de mult. Ei bine, cu toate acestea, ispita a făcut public motivul pentru care ar fi ajuns într-un asemenea stadiu.

Motivul pentru care Bianca Pop a ajuns să consume droguri

Bruneta a dezvăluit motivul pentru care a ajuns în asemenea ipostaze, chiar pe rețelele de socializare. Se pare că totul este legat de un bărbat, pe nume Marius. Aceasta spune că a vrut să se sinucidă pentru el, în urma acelei supradoze. Tot Bianca recunoaște că n-ai cum să îți dorești să mori pentru un bărbat care te înșeală. Mesajul vedetei a stârnit o mulțime de reacții uluitoare în mediul online. Internauții și-au făcut cruce atunci când au văzut ce poate spune ispita.

Din ce cauză a ajuns Bianca Pop, de fapt, să fie în supradoză de substanțe interzise. Motivul l-a scos chiar ea la iveală! FOTO
social media

Bianca Pop a fost externată din spital

Bruneta a fost externată ieri din spital. După ce a acuzat-o pe mama sa că i-a făcut rău, Bianca Pop se pare că a dat totul uitării. Cele două au mers la un restaurant din Oradea. Semn că relația lor s-a îmbunătățit și s-au reapropiat. Fosta ispită a mărturisit pe rețelele de socializare că a făcut atac de panică atunci când fratele ei ar fi lovit-o.