Patrizia Paglieri este una dintre cele mai cunoscute chef bucătar de sex feminin din industrie. Aceasta a debutat la PRO TV, atunci când a avut rolul de jurat la „MasterChef”. Din păcate, nu a stat prea mult acolo, iar motivul a fost explicat chiar de ea. Vedeta nu s-a potrivit formatului, așa că acum a decis să se retragă de tot din lumina reflectoarelor.

Patrizia Paglieri a adus gustul gastronimiei italienești în România. Chef-ul bucătar a îmbinat cele două gusturi și a făcut mereu artă în farfurie. Patrizia a intrat la inimile celor de acasă instant, datorită felului său de a fi, dar și datorită personalității puternice. Povestea ei de viață este una impresionantă, iar toate evenimentele prin care a trecut au făcut-o mult mai puternică.

În ultima vreme, Patrizia Paglieri a acceptat să fie prezentă în emisiuni fie de dragul aventurilor, fie de dragul fiului ei, Francesco. După „Asia Express”, pentru chef Paglieri a urmat o perioadă de liniște, apoi un proiect matinal la Kanal D. Aceasta a lucrat alături de Viviana Sposub, Bursucu și George Tănase, însă, din păcate, proiectul nu a fost unul longeviv.

Din ce câștigă Patrizia Paglieri bani, după ce a fost exclusă din toate proiectele TV Instagram

Patrizia Paglieri, o nouă etapă în cariera de chef

În paralel cu aparițiile sale, Patrizia a avut și alte afaceri. Una dintre cele mai cunoscute și cele mai de succes este chiar restaurantul care, se pare că i-a deschis ușa către alte oportunități. Mai nou, de când nu mai apare la TV, Patrizia poate fi văzută în mall-uri.

Celebrul chef a dezvoltat un nou meniu în colaborare cu cinema-urile din mall-urile din Capitală. Mai exact, meniurile VIP vor conține două preparate noi, gătite de Patrizia, după propriile rețete. Aceasta și-a dorit să aducă gustul Italiei și la cinema și mizează pe două deserturi cu care știe că nu are cum să dea greș. Dacă îi va cuceri sau nu pe fani, rămâne de văzut.

„Chiar acum discutam pentru meniul de anul acesta din cinema. 2023 vine cu un meniu nou, delicios. În afară de actorii care ne fac deliciul pe marele ecran, am zis să vină și o parte gastronomică. Să fie o plăcere completă.

Vom scoate tiramisu din meniu și o să pun alt desert. Chiar asta discutam. Ceva cu fructe, cu fructul pasiunii, cu biscuiți, cu lămâie, vedem. Desert fără calorii nu prea există. Mai greu.”, a declarat Patrizia pentru Ego.