Anda Adam este una dintre veteranele muzicii de la noi. De-a lungul timpului, artista a știut cum să își împartă economiile, astfel încât să aibă bani și pentru mofturile ei, dar să pună și la ciorap. Acum, blondina se poate lăuda cu o mică avere.

Timpul și împrejurările au învățat-o pe Anda Adam să facă bani din orice. Chiar dacă domeniul care o recomandă este cel muzical, blondina nu a spus „nu” niciunei provocări. Astfel, aceasta a reușit să facă o sursă de venit din Instagram și nu numai. Puțini sunt cei care știu că Anda este implicată în fel de fel de afaceri.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” face bani frumoși din campaniile pe care le are. Artista a investit sume colosale în imaginea ei, iar acum doar culege roadele eforturilor depuse. În plus, Anda Adam a decis să profite cât mai este pe val și și-a pus semnătura pe mai multe afaceri de succes.

Din ce a făcut Anda Adam avere de-a lungul timpului. Artistei îi vin bani frumoși din mai multe domenii, nu doar din muzică
Instagram

Anda Adam face bani din piatră seacă

Una dintre ele este clubul de la Cluj, în care a investit peste 100.000 de euro. Deschiderea lui a fost marcată de un eveniment grandios, iar cei care au fost prezenți nu au avut cum să nu remarce atenția la detalii a vedetei. Pe lângă acel club, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei, Anda Adam s-a implicat și în imobiliare în zona Pipera-Tunari.

Deși totul părea că merge ca pe roate, recent, blondina a primit o veste proastă. Aceasta a fost obligată să elibereze locuința din Bragadiru pe care, potrivit avocaților, ar fi ocupat-o cu forța. Anda Adam se apără și spune că totul este un eveniment de prost gust care o pune într-o lumina nu tocmai favorabilă.

„Am vorbit cu avocatul meu. Acest imobil nu au vrut să mi-l mai vândă, deși am dat un avans. Fără să am un act de promisiune, pentru că nu aveau cum să facă. Decedase proprietarul și trebuia să facă acte de succesiune.

Este urât ce se întâmplă. Am încercat să le predau cheile și au refuzat. Iar eu nu mai locuiesc acolo de mult timp. Se vrea doar „reclamă” pe spatele numelui meu”, a spus Anda Adam pentru Click!.