Antonia a reușit tot ce și-a propus până la vârsta asta. Artista are o carieră fulminantă, lansează hit după hit și are o familie superbă. Iubita lui Alex Velea trăiește viața la care a visat mereu, dar asta nu înseamnă că a obținut lucrurile cu ușurință. Din contră. Vedeta a muncit din greu de mică și încă de când avea câțiva anișori a fost învățată să prețuiască banii.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei de la noi, dar și din lume. Artista a știut mereu cum să folosească acest atuu în favoarea ei. Mama Antoniei, Denise s-a asigurat că îi transmite acesteia cele mai bune valori și se pare că a reușit. Încă de pe vremea când era doar o puștoaică, Antonia a început să muncească și să culeagă roadele muncii sale.

Din ce a câștigat Antonia primii ei bani. „Mama mea m-a dus la o... ”
Instagram

Antonia știe să economisească banii

Antonia își amintește mereu cu drag cum a făcut primii bani, dar și cum a primit primele lecții de educație financiară. Artista nu a fost niciodată o persoană cheltuitoare. Chiar dacă nu își refuză niciun moft, iubita lui Alex Velea a recunoscut că își prioritizează banii. Înainte de a arunca în stânga și în dreapta cu anumite sume, Anto pune bani deoparte și asta vrea să îi învețe și pe băieții ei.

„Când eram mică mama mea m-a dus la o agenție de modă și jumătate din câștigam avem voie să cheltui și jumătate puneam deoparte, mi-am făcut un cont. Primii mei bani nici nu mai știu exact la cât i-am câștigat. Cred că la 9 ani sau 10 ani.

Eram copil-model. Câștigam când și când.  Am păstrat ideea să pun bani și deoparte. Părinții m-au învățat să păstrez mereu bani pentru o urgență. M-au ghidat întotdeauna, dar nu m-au obligat să fac ce nu îmi place.”, a declarat Antonia în podcast-ul „Aproximativ discuții” a lui Gojira.