DIGI oferă clienților noi și existenți o promoție specială de Paște, care constă în discounturi considerabile la portarea numerelor de telefon în rețeaua sa mobilă. Între 22 aprilie și 6 mai 2024, utilizatorii beneficiază de tarife lunare reduse pentru pachetul Nelimitat, cu reduceri de până la 50% aplicate valorii lunare a serviciului de telefonie pentru 4, 6 sau 8 luni, în funcție de numărul de abonamente transferate.

Oferta extinde beneficiile abonamentului Nelimitat, incluzând internet și minute nelimitate în orice rețea națională, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE. Clienții au opțiunea de a alege între discountul la abonament sau achiziționarea unui telefon nou în rate, cu avans zero. Promoția este disponibilă atât pentru portări din sisteme prepaid, cât și postpaid, condiționată de semnarea unui contract pe 24 de luni.

Promoția se poate activa în magazinele DIGI, online pe site-ul și aplicația mobilă DIGI.ro, prin apel la Relații Clienți sau prin reprezentanții de vânzări. DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România, servind peste 5,6 milioane de conexiuni mobile și având cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară, cu 98,8% din populația acoperită, potrivit ANCOM.