Oana Radu este o cântăreața foarte talentată care s-a remarcat nu doar prin vocea ei foarte frumoasă, dar și prin faptul că a reușit să slăbească enorm de multe kilograme într-un timp extrem de scurt și nu o dată, ci de două ori. În prezent Oana Radu se află în curs de schimbare. A doua oară când a slăbit a ajuns de la peste 100 de kilograme la în jur de 70 de kilograme. Oana nu are de gând să se oprească aici, ci vrea să continuie cu dieta până când ajunge la o formă ideală.
Oamenii, la început, au fost șceptici, crezând că aceasta nu a slăbit doar prin dietă, ci prin intermediul unei operații de micșorare de stomac. Oana radu mărturisește că, în primă instanță, nu a făcut niciun fel de sport și că a slăbit un număr considerabil de kilograme doar prin dieta minune creată chiar de ea în colaborare cu un antrenor de fitness.
Dieta Oana Radu
Artista spune din start faptul că, pe timpul dietei, a renunțat de tot la zahăr, dulciuri sau alți îndulcitori; consumă sare în cantități foarte mici din sare roz; a renunțat la prăjeli, uleiuri și grăsimi; a renunțat complet la lactate.
Cafeaua o cunsumă doar cu lapte de soya sau de migdale. De asemenea, Oana Radu spune că este foarte important să mănânci în prima jumătate de oră de când te trezești, iar între mese să fie pauză de minimum trei ore.
În fiecare dimineață, pe stomacul gol, se consumă o cană de apă cu zeamă de lămâie, se așteptă 15-20 de minute, apoi se servește micul dejun.
Ultima masă este la ora 17:00, nimic după această oră.
Zilele 1 – 5
Ziua 1
– Mic Dejun. Omletă din 3 albușuri (albuțurile de la 3 oua), cu 10 felii de castravete
– Prânz. Smoothie din doi morcovi, o portocala si 1/2 sfeclă roșie
– Cină. Smoothie din 1 castravete, puțin ghimbir , spanac
Ziua 2
– Mic Dejun. Omletă din 3 albușuri (albușurile de la 3 oua ), cu 10 felii de castravete
– Prânz. Smoothie din două portocale, o grefă și ananas
– Cină. Supă crem- de ciuperci (Ciuperci fierte, păstârnac fiert si puțin lapte de soya pentru fluidizare)
Ziua 3
– Mic Dejun. 3 Albușuri fierte cu 10 felii de castravete
– Prânz. Supă cremă de ciuperci (Ciuperci fierte, păstârnac fiert și puțin lapte de soya pentru fluidizare)
– Cină. Smoothie din doua grefe și două kiwi
Ziua 4
– Mic Dejun. Salată de măr cu ananas și scorțișoară, un vârf de făină de semințe de in (Un măr tăiat cubulețe, trei felii de ananas și un vârf de scorțișoară peste cu un vârf de făină de semințe de in)
– Prânz. Supă cremă de morcovi (morcovi fierți, păstârnac fiert, lapte de soya)
– Cină. Smoothie de castraveți, ghimbir, lămâie și pătrunjel
Ziua 5
– Mic Dejun. Patru albușuri fierte, 2 ardei verzi, 1/2 avocado
– Prânz. Supă cremă de brocoli (brocoli fiert, spanac fiert, lapte de soya)
– Cină. Piure de spanac (spanac fiert, sare, piper după gust).