Dieta minune care a ajutat-o pe Corina Dănilă să slăbească. Vedeta a dovedit că nimic nu îi stă în cale atunci când își dorește ceva, chiar și atunci când vine vorba de kilogramele în plus care i-au pus probleme o perioadă destul de mare de timp. 

Corina Dănilă a povestit că nu a ținut vreo dietă specială. Dar, chiar și așa, actrița a reușit să ardă 20 de kilograme și se declară foarte mulțumită de rezultatele pe care le-a obținut.

Dieta minune care a ajutat-o pe Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme

Chiar dacă nu a ținut o dietă anume, Corina Dănilă declară a urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie și fizioterapie.

„Nu am aplicat o dietă anume, niciodată. Nici nu cred în miracolul unei diete rapide! Întotdeauna este ceva care forţează organismul, şi asta poate avea repercusiuni, în timp.

În plus, poate să apară efectul yo-yo. Nu am ascuns că am avut probleme legate de coloană, de articulaţii, odată cu luarea în greutate, şi că am urmat un program strict sub îndrumarea unor specialişti în nutriţie, psihologie, kinetoterapie, fizioterapie. Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos”, a declarat Corina Dănilă despre ce dietă a ținut-o pentru VIVA. 

Dieta minune care a ajutat-o pe Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme: „Încerc să păstrez această nouă modalitate de a trăi sănătos”
Instagram

Ce mănâncă Corina Dănilă să nu se îngrașe

Mai mult decât atât, Corina Dănilă a dezvăluit, în cadrul aceluași interviu, ce mănâncă acum pentru a se menține în formă. Numai așa reușește să adune kilograme în plus.

„Am învăţat să mănânc atunci cand îmi este foame, puţin şi destul de des. Evit la maximum produsele procesate, zahărul, prăjelile, iar farfuria mea conţine întotdeauna şi proteine animale, dar şi vegetale: carne de porc, vită, peşte, ouă, lactate (iaurt, chefir, brânză, caşcaval), salată verde, roşii, castraveţi, ridichi, conopidă, broccoli, dovlecei, ceapă, ciuperci, seminţe, ulei de măsline, fructe şi toooot felul de condimente.

Gătesc la cuptor, fiert sau tras la tigaie. Mănânc fructe, aşa că îmi iau fructoza direct din ele. Toate astea, combinate cu mişcare. Fac cel mai des bandă, însă nu am voie să alerg, ci pot doar să merg în ritm alert, în plan înclinat. Şi fac seturile de exerciţii specifice pentru coloană, pe care mi le-am însuşit de ceva vreme”, a mai spus Corina Dănilă despre dietă.