Damian Drăghici este în cea mai bună formă a sa.

Damian Drăghici se numără printre artiștii care nu mai au nevoie de nicio introducere. De-a lungul timpului, a cântat și a încântat milioane de fani cu muzica lui. În prezent, cariera lui Damian a atins apogeul, iar meritul îi apariține. Însă, artistul nu a lucrat doar la partea muzicală, ci și la cea profesională. 

Damian Drăghici este un adevărat exemplu de ambiție și determinare. De fiecare dată când și-a propus ceva, artistul nu a renunâat până nu a obținut acel lucru. Iar aici nu este vorba doar de planul profesional, ci și de cel personal. Damian a trecut prin schimbări radicale în ultimii ani, iar acum este de nerecunoscut.

Înainte de a arăta atât de bine, Damian Drăghici cântărea peste 166 de kilograme. Pe vremea aceea, artistul nu era deloc atent la alimentație și își făcea toate poftele culinare. Deși pe moment se simțea bine, în timp, acul cântarului a vorbit de la sine. Când a văzut că greutatea lui trece cu mult de limita normalului, Damian a început să lucreze la asta.

Dieta cu care Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. La ce alimente a renunțat artistul
Arhivă presă

Damian Drăghici a tăiat de pe listă prăjiturile

Artistul a abordat una dintre cele cele mai sigure și eficiente diete. Și anume, a încercat să elimine, treptat, zahărul din alimentația sa. La început, totul a fost extraordinar de greu, iar asta pentru că Drăghici era un dependent de zahăr. Ambițios din fire, acesta nu a cedat tentației. Acum, după ani întregi de muncă, poate spune că a meritat, din plin, fiecare efort depus.

În prezent, Damian Drăghici este în cea mai bună formă a sa. Aceasta etapă a transformării l-a învățat ce înseamnă cumpătarea și, cel mai important, ce înseamnă să îți dorești ceva cu adevărat.

„Eu am avut zile la rând când puteam să trăiesc doar din zahăr, nimic altceva. Când aveam problema, când eram foarte gras, eu nu eram gras de la mâncare, eram gras de la prăjituri. 163 de kilograme am avut, și acum depinde… pe timp de iarnă am undeva la 97-99, iar vara am 89-91.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.