Reclamă
Reclamă

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, a apărat stilul echipei sale înaintea semifinalei cu Spania, sperând în același timp că aceasta își va regăsi eficiența pentru a merge până la capăt la EURO 2024. Franța va evolua marți, la ora 22:00, la Munchen, în compania Spaniei.

Deschamps a fost întrebat de un jurnalist suedez despre criticile privind jocul plictisitor al echipei sale și a răspuns în mod ferm: „Sunteți sigur că sunteți suedez? Bineînțeles că locuiți în Franța! Dacă vă plictisiți, uitați-vă la altceva, nu e nicio problemă. Nu trebuie să vă uitați! Este un EURO special pentru toată lumea, cu mai puține goluri decât în trecut. Avem capacitatea de a ne împărtăși emoțiile și de a-i face pe francezi fericiți cu rezultatele noastre. Acum, dacă suedezii sunt plictisiți, nu prea contează pentru mine”.

Partida este așteptată cu mare interes, având în vedere că ambele echipe se luptă pentru un loc în finala EURO 2024. Franța speră să-și demonstreze forța și strategiile eficace, în timp ce Spania intenționează să aducă un joc ofensiv și dinamic.

Reclamă

EURO 2024 a adus multe surprize și rezultate neașteptate, iar semifinala dintre Franța și Spania se preconizează a fi un meci tensionat și plin de emoții. Mai rămâne de văzut dacă Franța va reuși să-și atingă obiectivele propuse și să ajungă în finală.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro