„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială.”

În data de 27 august se anunță una dintre cele mai mari nunți din România. George Simion și aleasa lui își vor unui destinele, în fața tuturor românilor care își vor dori să participe la eveniment. Însă, spre surprinderea multor, marele absent de la nuntă o să fie chiar Diana Șoșoacă, fosta colegă de partid a acestuia. Care este motivul pentru care nu va onora invitația?

Diana Șoșoacă este decisă să nu participe la nunta lui George Simion. Aceasta consideră că evenimentul nu este și nu înseamnă ce ar trebui să însemne o nuntă clasică. Senatoarea vede totul ca pe o mare campanie electorală. Așa că a decis că nu își va pierde timpul la nunta fostului coleg de partid și va rămâne acasă.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă! O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc. Membri ai unor familii, nu așa!

Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut.”, a declarat Diana Șoșoacă, potrivit playtech.ro.

Diana Șoșoacă, marele absent de la nunta lui George Simion! Care este motivul pentru care nu va participa la eveniment
Social media

„Un personaj insignifiant, inferior mie”

De asemenea, Diana Șoșoacă a ținut să mai precizeze că refuzul său de a merge la nuntă nu are nicio legătură cu faptul că a fost dată afara din partid. Aceasta a subliniat că nu îi poartă pică fostului coleg, pe care îl consideră cu mult inferior.

„Celor care ar putea crede că-i port pică lui George Simion, pentru cele întâmplate cândva, le spun doar atât. Pentru mine e un personaj insignifiant, inferior mie. Care nu a citit cât am citit eu la viața mea și la care nu mă pot raporta.

Nu văd cum te-ai putea raporta la ceva care nu e de calibrul tău, măcar! Nu mă interesează ce spun unii sau alții! George Simion își face în această perioadă o promovare personală. Dar nu a dat dovadă că știe ce trebuie să facă cu un partid important, în care mulți și-au pus speranțele!”, a mai spus Diana Șoșoacă.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.