Reclamă
Reclamă

Diana Șoșoacă a provocat un scandal în zona unei clădiri unde erau depozitate buletine de vot deja numărate și asupra cărora nu există suspiciuni. Ea a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și, pentru că nu i s-a permis accesul, s-a luat la ceartă cu aceștia. Jandarmeria București a transmis că senatoarea nu a fost lovită și că va da amenzi.

Senatoarea s-a certat cu jandarmii care păzeau clădirea aparținând Primăriei București, închiriată pe durata procesului electoral. În clădire sunt depozitate buletine de vot din alegerile europarlamentare, fiind vorba despre buletine deja numărate și asupra cărora nu există suspiciuni.

Scandalul a început când Șoșoacă, însoțită de mai mulți simpatizanți, a vrut să intre în clădire și a forțat cordonul de jandarmi. A fost îndepărtată de jandarmi, moment în care a izbucnit scandalul. Senatoarea a țipat la jandarmi și a sunat la 112 pentru a chema o ambulanță, susținând că i s-a făcut rău.

Reclamă

La scurt timp, Diana Șoșoacă a ieșit din ambulanța sosită la fața locului. Jandarmeria a transmis că Diana Șoșoacă nu a fost lovită și că urmează să fie aplicate amenzi la finalul incidentului.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro