Diana Simion este mai fericita ca niciodata. Dacă fostul ei sot sufera dupa despartirea de Lidia Buble, femeia are parte numai de momente frumoase! Acum e clar ce femeie a pierdut Răzvan! Femeia a publicat totul pe rețelele de socializare și apropiatii au felicitat-o imediat. Chiar daca parea ca timpul a trecut si asta nu se va mai intampla, iata ca fosta sotia a matinalului a demonstrat ca inca se poate.

Mai bine mai târziu decât niciodata. Aceasta este deviza după care se ghideaza Diana Simion. Femeia a anuntat ca s-a inscris la Facultatea de Sociologie și Psihologie din Timișoara, de unde a primit si confirmarea. Astfel, un vechi vis de-al sotiei lui Răzvan Simion s-a indeplinit. Bucuroasa nevoie mare, Diana a impartasit cu prietenii virtuali bucuria pe care o simte.

”Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit” a scris Diana Simion drept descriere la imaginea de mai sus.

”Ce mă bucur”, ”Să fie cu noroc și reușită”, ”Felicitări”, ”Felicitări și succes! O alegere inspirată”, ”Bine, Dia”, ”Bravo, Diana”, ”Bravo! Felicitări pentru curaj! Mult succes”, i-au scris prietenii virtuali in comentarii.

Diana Simion se mărită?

În timp ce Răzvan Simion a rămas singur, fosta lui soție are un partener minunat alaturi de ea. Afaceristul din Timisoara care ii este aproape de ani de zile o rasfata si ii ofera toata afectiunea de care femeia are parte. Diana Simion posteaza adesea imagini alaturi de iubitul ei si de copii, semn ca cei mici l-au acceptat si il iubesc pe barbatul din viata mamei. Mai mult, fosta matinalului pare ca urmeaza sa isi oficializeze relatia cu actualul iubit. Aceasta a fost data de gol de un prieten, pe retelele de socializare.

Diana Simion a postat recent mai multe poze cu iubitul ei, alaturi de descrierea: ”Locul in care ne-am (re)cunoscut”. Prietenii au început să dea mesaje de felicitări, semn că au înțeles mesajul. Unul dintre aceștia le urează ”casă de piatră”, iar iubitul Dianei Simion îi răspunde: ”să nu crezi că ai scăpat de dar”. Iar discuția continuă cu răspunsul prietenului. ”Sunt pregătit, anticipam momentul”, semn că apropiații se așteptau la o oficializare a relației dintre Diana Simion și iubitul ei.