Diana Sar a debutat pentru prima dată ca și model. Aceasta a intrat în lumea actoriei și a ajuns să joace în mai multe distribuții românești și făcându-se remarcată de către public. Pentru a avea o siluetă de vis, aceasta a apelat la toate mijloacele posibile, chiar la diete extreme care i-au cauzat probleme.

Cu siguranță toate femeile își doresc o talie subțire, iar corpul să fie tonifiat, fără vreun gram de celulită. Aici s-a încadrat și Diana Sar care a fost nevoită să rămână la un anumit număr de kilograme pentru cariera sa de model. Tânăra a ajuns pe coperțile revistelor, iar aparițiile sale la evenimente trebuiau să fie impecabile.

Pentru a obține acest lucru, actrița a ținut diete restrictive care nu au fost întotdeauna eficiente, ba din contră. Actrița nu s-a interesat de avantaje și dezavantaje, astfel că totul a făcut după cum suna mai bine, chiar dacă nu era și sănătos.

Cea mai extremă dintre toate presupunea să mănânce doar carne, dar a renunțat după scurt timp. Astfel, cei care își doresc să slăbească sănătos, ar face bine să viziteze medicul nutriționist pentru sfaturi de calitate.

„Au fost multe diete pe care le-am ținut după capul meu și care m-au afectat. Cred că cea mai drastică a fost cea în care mâncam doar carne…oribil. Când eram model am încercat mai multe lucruri, dar recomand să se meargă la nutriționist.”, a spus actrița la Pro TV.

Sursa foto: Social Media

Diana Sar a interpretat prima sa secvență de amor

Diana Sar a filmat pentru „Dosar 631”, un film care se bazează pe întâmplări reale, unde a fost nevoită să-și iasă din zona de confort pentru mai multe scene. Aceasta a fost pusă în dificultate în scena de amor sau în momentul în care a trebuit să conducă. A avut parte de susținere din parte colegilor și a producătorilor, astfel a reușit să ducă totul la bun sfârșit.

„M-am simțit foarte bine la filmări și a fost o plăcere să lucrez cu domnul Marius Th Barna. Mi-a plăcut că am discutat mult pe text și am putut aprofunda personajul. Iosif a fost un partener extraordinar care m-a ajutat mult în secvențele dificile, cum ar fi cea din dormitor sau cea în care a trebuit să conduc. Chiar dacă știam că sunt un șofer bun, fiind prima oară când conduceam la o filmare, am avut emoții destul de mari. Aproape la fel de mari că la secvența de amor. ”, a spus Diana Sar.