Diana Munteanu a reușit să își șocheze fanii cu ultimele fotografii pe care le-a postat.

Diana Munteanu este din nou în atenția fanilor, după ce aceștia au văzut ultimele imagini cu vedeta din mediul online. Mulți dintre ei își fac griji pentru Diana, deoarece a slăbit foarte multe…poate că prea mult. Admiratorii ei de pe rețelele sociale nu o mai recunosc și sunt de părere că a exagerat puțin. A vrut să scape de kilogramele în plus, dar ar fi trebuit să mai păstreze câteva. Asta cred fanii.

Cum a reușit Diana Munteanu să slăbească?

În doar câteva luni, Diana Munteanu a slăbit spectaculos. A adoptat un stil de viață sănătos și este mai slabă ca oricând. Ea este extrem de fericită cu felul în care arată și se simte bine în pielea ei, dar fanii sunt de părere că este anorexică. Diana Munteanu simte că este într-o formă de zile mari și este mulțumită cu deciziile pe care le-a luat și a dezvăluit micul ei secret.

“Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum. Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor. Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, spunea Diana Munteanu, pentru csid.ro, despre stilul ei de viață.

În momentul în care a început să publice imaginile cu trupul ei după ce a slăbit; au început să apară și comentariile răutăcioase din partea internauților. Majoritatea a remarcat faptul că a slăbit mult prea mult. Unii i-au sugerat chiar să consulte un medic, pentru sănătatea ei. Alții i-au spus să mai mănânce și ea, pentru că a slăbit mult prea mult și i se văd oasele. Mai mult de atât, au spus că nici la față parcă Diana nu mai este cea care era înainte.

Share.