Diana Dumitrescu a renunțat la inhibiții și s-a afișat în mediul online naturală, fără strop de machiaj sau filtre. Vedeta a însoțit fotografia de un mesaj emoționant, care a ajuns la multe dintre urmăritoarele ei.

Diana Dumitrescu se înscrie în rândul vedetelor care au decis să se afișeze public fără machiaj și fără nici un alt retuș. Vedeta a renunțat la aparențe și a postat în mediul online o fotografie în care apare naturală, fără nici un artificiu. Gestul ei a fost aplaudat de către internauți, care s-au grăbit să aprecieze fotografia.

Mai mult, Diana Dumitrescu a însoțit imaginea de un mesaj emoționant, care a dat încrederea multora. Aceasta a subliniat faptul că o femeie trebuie să se simtă frumoasă indiferent dacă a petrecut ore întregii în fața oglinzii aranjându-se sau doar s-a ridicat din pat. Aceasta susține naturalețea și a subliniat faptul că o mulțime de alte lucruri sunt mai importante ca aspectul fizic.

„Fără machiaj. Fără filtre, Fără lac de unghii. Păr curat. O pauză pentru sufletul meu, ca să-mi reamintesc mie cine sunt cu adevărat și să-mi găsesc încrederea care e în interiorul meu, fără lucruri artificiale, și sunt vrednică așa. Merit să fiu iubită chiar și așa. ”, a fost mesajul transmis de Diana Dumitrescu

Dina Dumitrescu, fără inhibiții! Vedeta s-a afișat fără strop de machiaj. „Merit să fiu iubită și așa”
Instagram

Diana Dumitrescu, rezoluții pentru anul 2022

Diana Dumitrescu își dorește ca în noul an totul să fie despre ea. Mai exact, vedeta intenționează să se axeze pe dezvoltarea personală și să își acorde mai multă atenție. Aceasta a înțeles că cel mai important lucru este felul în care te privești și cum te raportezi la tine.

„Tot fac lucruri pentru mine și sufletul meu! Și e bine!!! E din ce în ce mai bine! Sunt pregătită pentru 2022, mai încrezătoare, mai stăpână pe mine, mai așezată în sentimente, cu mai multa încredere! M-am întors către mine și bine am făcut! Eu și ai mei, toți, suntem bine!Să fim fericiți!”, a spus Diana Dumitrescu.