Diana Dumitrescu, declarații despre Ruxandra Ion.

În urmă cu mai mulți ani, Diana Dumitrescu a fost protagonistă mai multor seriale de televiziune produse de către Ruxandra Ion. După ce a divorțat de fiul „mamei telenovelelor”, aceasta nu a mai fost cooptată pentru a face parte din distribuția serialelor de televiziune.

Invitată în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, Diana Dumitrescu a fost întrebată de către soția lui Mădălin Ionescu dacă simte că fosta soacră i-a pus bețe în roate după separarea dintre ea și Ducu Ion.

Declarația actriței cu privire la fosta soacră, Ruxandra Ion, pot fi urmărite începând cu 40:00

Diana Dumitrescu: „Evident că n-a vrut să mă mai cheme, nu-i logic?”

Diana Dumitrescu mărturisește că după divorț nu s-a mai întâlnit cu fosta soacră și este de părere că este normal că s-a întâmplat acest lucru

„Nu, nu ne-am mai intersectat de atunci. Nu m-a mai chemat. Punct! Eu știu ce motive o fi avut femeia? Evident că n-a vrut să mă mai cheme, nu-i logic? E normal să nu mă cheme, adică e cumva…mi s-ar părea ipocrit din partea ei să mă cheme și să mă pună, mai ale în perioada aceea la început. Atunci la început să mă cheme și să îmi dea rol și să fie și Ioana, ar fi fost o situație ciudată.” a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea „După faptă și răsplată”

După divorț, Diana Dumitrescu s-a gândit că indirect cariera sa va fi afectată, dar nu din cauza Ruxandrei Ion, ci datorită unor cumuli de factori de la acea vreme.

„Evident că m-am gândit (n.r: îi va fi afectată cariera). Dar nu din cauza ei, nu! M-am gândit că, pentru că, în perioada aia s-au întâmplat multe lucruri. S-a închis PRO-ul, s-au închis producțiile, nu m-am gândit că o să-mi pună mie Ruxandra bețe în roate și n-o să mai. Nu! M-am gândit: ce fac eu acum, unde mă mai duc.” a mai spus actrița în cadrul aceleași emisiuni

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.