Diana Dumitrescu și Alin Boroi, sunt părintii lui Carol Anton, un băiețel foarte iubit și mult așteptat.

Cei doi sunt extrem de fericiți și se bucură din plin de minunea lor. Ei au ales să nu împărtasească cu presa momentul când cel mic va veni pe lume, tocmai pentru a fi alături doar de persoanele apropiate.

L-au așteptat pe cel mic cu o cameră foarte frumoasă, special amenajată pentru el. Actriţa este extrem de bucuroasă pentru că a devenit mămică și iîși dorește sa își construiască o familie alături de soțul ei, Alin Boroi. Se simt cei mai fericiți oameni de pe planetă în compania fiului lor.  La un an de la căsătorie a venit pe lume Carol Anton care a adus un strop de magie în viata lor.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi au stat împreună timp de 4 ani și s-au căsătorit în Poiana Braşov, tot evenimentul a fost ținut secret. Ea a ales sa nu împărtășescă prea multe detalii din viața ei privată cu fanii. Actrița a surprins pe toată lumea si cu nunta ei dar și cu momentul nașterii fiului ei. La nuntă, Diana a purtat o rochia de-a dreptul spectaculoasa, cu un voal lung și brodat și a impresionat pe toți cei din jur.