Diana C a fost victima bullying-ului în liceu și  a decis să vorbească despre asta abia acum. În ultima vreme, pe internet, oamenii încep să fie din ce în ce mai sinceri. Astfel că Diana, colega lui Selly și membra 5GANG a decis să le povestească fanilor cât de mult a suferit ea în liceu. Nu a fost deloc ușor pentru ea, tocmai de aceea și-a găsit greu cuvintele.

Reclamă

Vloggerița a fost hărțuită din cauza unor filmulețe descoperite de colegi pe Youtube. Aceștia au început să râdă de Diana pe seama filmărilor respective. Diana Condurache a fost una dintre cele mai mari fane Justin Bieber. Și de fiecare dată când avea ocazia își exprima admirația pentru el în mediul online. Motiv pentru care colegii ei din liceu au batjcorit-o pentru mult timp.

Reclamă

Diana și-a făcut curaj și a povestit asta pe vlog. Acum, pe Diana C o știe toată lumea, dar în liceu colegii făceau mișto de ea. Vloggerița este extrem de sinceră cu fanii ei, iar uneori simte nevoia să le vorbească urmăritorilor. Diana C a fost victima bullying-ului și i-a fost greu, mai ales că era doar un copil; un copil care admira un artist din afară. Nu făcea nimic rău.

Diana C a fost victima bullying-ului

”În anul 2008 mi-am făcut un canal de Youtube, mi-am dorit mereu să cânt. Am postat acolo niște coveruri pentru că la vârsta aceea am avut un idol care a fost descoperit pe Youtube. Este vorba despre Justin Bieber. El a pus un video pe youtube și peste noapte a fost descoperit. Așa că am vrut să fac și eu același lucru.

Chiar dacă video-ul meu a fost penibil și era filmat cu telefonul, eu aveam încredere în mine. Am postat acel video pe canal în engleză n-am vrut să afle nimeni din oraș de el. Mă focusam mai mult pe promovarea te Twitter, pentru c eu îmi susțineam idolul pe Twitter (…).

La un moment dat, nu știu cum… eram în cantonament la handbal… trecuse cam un an de când am postat primul video pe Youtube… A venit o fată la mine în cameră să-mi spună că s-a postat un video la mine pe pagină, pe Facebook, un link. Și am zis: ”Hai să-l vedem toate, împreună”. A fost un sentiment oribil și de la video-ul acela – țin minte și cine era fata care l-a postat pe pagina mea de Facebook – au început mai mulți să posteze pe Facebook-ul meu, într-una. Stăteam în fiecare noapte trează să șterg fiecare postare care apărea acolo…

A urmat liceul, acolo unde toți mă știau deja de pe Youtube. Cum am intrat în școală, n prima zi, toți întorceau capul după mine. Mă știau, m judecau, toți mă arătau cu degetul. Mă împingeau pe coridoare, îmi aruncau caietele, mă trăgeau de haine… fără motiv. Devenisem, cumva, batjocura orașului.”, sunt câteva dintre cuvintele ei.