A doua etapă a fost cu ghinion pentru echipa gimnastelor.

Diana Bulimar și Larisa Iordache au spus, anul trecut, „da” uneia dintre cele mai provocatoare aventuri. Deși au fost mereu obișnuite cu ideea de competiție și adversari, „America Express” a fost ceva nou pentru cele două gimnaste. Și, chiar dacă au format una dintre cele mai bune echipe, „Drumul Aurului” nu a fost prea lung pentru ele.

Diana Bulimar și buna ei prietenă, Larisa Iordache, au acceptat cu mare entuziasm provocarea „America Express”. Fiind adevărate campioane, cele două au pornit pe „Drumul Aurului” cu o singură miză. Și anume, aceea de a ajunge semifinaliste și, de ce nu, să vină cu premiul acasă. Însă, se pare că nimeni și nimic nu le-a pregătit pentru aventură din America Latină.

Diana și Larisa au dus fiecare probă la bun sfârșit cu brio și au ajuns mereu printre primele la Irina Fodor. Încă din prima etapă, cele două au demonstrat de ce sunt în stare și au fost cu adevărat o echipă de temut. Au câștigat prima lor amuletă încă din primul stage și nu doar atât. S-au bucurat și de imunitate, alături de echipa Doina-Cătălin Scărlătescu.

Diana Bulimar, primele declarații după ce a părăsit „America Express”. „Mi-era rușine”
Social media

Diana Bulimar spera să joace finala

A doua etapă a emisiunii nu a mai fost una la fel de bună pentru cele două gimnaste. Așa cum spune formatul, la un moment dat, echipele trebuie să voteze o pereche de adversari pentru a merge în Cursa pentru ultima șansă. De data asta, Larisa Iordache și Diana Bulimar nu au mai avut scăpare.

Se pare că celelalte echipe au simțit o amenințare din partea lor, așa că au decis să le voteze. Ajunge la cea mai intensă cursă, norocul nu a mai fost de partea lor. Au venit la Irina pe ultimul loc și, din păcate, totemul a fost roșu. Șocul a fost imens, atât pentru colegi, cât și pentru Larisa și Diana.

„Momentan sunt copleșită de emoții, dar wow! Faptul că am ieșit primele din competiție chiar m-a afectat și, da, știu că ține de mult noroc. După primele trei zile n-am înțeles de ce am ieșit din aventura nebună. Nu știam ce să fac, mai mult de atât, îmi era rușine să le spun celor de acasă că am ieșit. Exact ca în sport mă așteptam să lupt mai mult, dar poate, totuși, nu era doar despre asta.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.