Diana Bart, o mămică fericită! Vedeta a născut pentru a doua oară

Diana Bart

Diana Bart este în culmea fericirii! A născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, devenind mamă pentru a doua oară. Cum și-a dorit să împărtășească cu toată lumea momentele minunate prin care trece, prezentatoarea tv a împărțit cu fanii câteva imagini și cuvinte frumoase, dedicate fiicelor sale.

Diana Bart a fost binecuvântată cu frumusețe și o familie fericită. Are un soț care o iubește mai mult decât orice pe lumea asta, iar acum a devenit și mămică pentru a doua oară.

Prezentatoarea TV a născut în decursul zilei de ieri o fetiță sănătoasă, care i-a umplut inima de bucurie. Cum perioada prin care trecem este una destul de dificilă, mai ales datorită apariției noului virus, Diana a avut foarte multe emoții. A optat pentru opreație de cezariană, fiind internată la o clinică privată din capitală.

„Mă bucur că suntem bine și multumesc doctorilor pentru implicare, într-o perioadă dificilă. Sunt foarte fericită că totul a decurs cu bine!”, a declarat Diana Bart.

Ipostaza de mamă o prinde foarte bine pe vedetă. Din câte se pare, mereu și-a dorit o familie numeroasă, iar acum se simte foate împlinită. Iubește să-și petreacă tot timpul liber alături de cei dragi, iar micuța Maira le-a completat perfect familia.

Diana Bart, o mămică fericită! Vedeta a născut pentru a doua oară

Diana Bart vrea să fie un exemplu pentru fiicele sale

Diana a așteptat cu sufletul la gură să devină mamă pentru a doua oară. Ea și soțul ei au declarat în repetate rânduri că își doresc un al doilea copil, iar visul lor a vedenit acum realitate. Pe viitor, prezentatoarea tv și dorește cu ardoare să îmbine cariera cu viața privată. Vrea ca cele două fiice ale sale să o privească ca un exemplu atunci când se vor face mari.

„Atât de mult te-am așteptat și pe tine! Amina și Maira, o sa va scriu, fiecăreia, cate o scrisoare, pe care sa v-o dau la 18 ani, în care sa aștern toate emoțiile pe care le-am trăit, de când v-am purtat și până la naștere. Mulțumim, Doamne!” , a mai adăugat prezentatoarea TV.

parfumului

4 sfaturi pentru ca mirosul parfumului tău să reziste cât mai mult

Cu ce se ocupă Oana Roman și cum a reușit să fie una dintre cele mai pricepute afaceriste din țara noastră?

Oana Roman are o afacere profitabilă, destinată iubitorilor de lux