Andreea Tonciu a avut un dialog neașteptat cu tatăl ei, în cadrul unui eveniment. Ea a fost provocată de Cătălin Măruță să sune la întâmplare, o persoană din agenda telefonică. Ea i-a spus tatălui ei că există o posibilitate să fie gravidă.

Andreea Tonciu a încercat să-și surprindă tatăl, în direct, în cadrul unei emisiuni. Însă, reacția pe care a avut-o tatăl acesteia a lăsat-o cu gura căscată pe brunetă. Totul a pornit de la o provocare, pe care Andreea Tonciu a primit-o de la Cătălin Măruță. Acesta i-a spus brunetei să sune la întâmplare o persoană din agenda sa telefonică și să construiască un dialog în baza unui subiect.

Așadar, se pare că persoana în cauză a fost chiar tatăl acesteia. Bruneta i-a spus tatălui ei că există o posibilitate ca ea să fie însărcinată. Desigur că reacția bărbatului a fost neașteptată.

Andreea Tonciu: ”S-ar putea să fiu gravidă. Mi-am făcut programare la ginecolog”
Tatăl brunetei: ”Foarte bine. Dar cu cine?”.

social media

Își dorește Andreea Tonciu cel de-al doilea copil?

În urmă cu ceva timp, bruneta mărturisea că nu ar fi pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Totuși, Andreea nu exclude ca, în jurul vârstei de 40 de ani, să rămână gravidă pentru a doua oară. În momentul de față, vedeta împreună cu Daniel Niculescu au o fetiță.

„Am făcut un copil, dar momentan nu sunt pregătită pentru al doilea, cine știe, poate pe la 40 de ani. Sunt la vâsta a doua, dar nu mă simt bătrână, mă simt ca la 20 de ani, dar na, mai punem peste. Acum o am pe Rebe, îmi dedic tot timpul cu ea, facem balet, ieșim în parc, colorăm, facem mâncare, fac piața. Nu mă ajută nimeni. Îi place și ei la bucătărie, seamănă cu mine, dar și la comportament, este foarte impunătoare. În rest, e toată taică-su, e de bine pentru că soțul meu este frumos”, spunea Andreea Tonciu.