Fiica adoptivă a lui Ilie Năstase sare la gâtul fostului tenismen.

Este scandal mare în familia lui Ilie Năstase! Fiica adoptivă, Charlotte, în vârstă de 32 de ani, este foc și pară pe fostul sportiv. Tânăra a făcut dezvăluiri șocante la adresa tatălui său, despre care a afirmat că o îndeamnă, de vreo doi ani, să îşi pună capăt zilelor. Iată declarațiile! 

Ilie Năstase, pus la zid de fiica adoptivă

Ilie Năstase o ține din scandal în scandal! De data aceasta, fiica lui adoptivă, Charlotte, a lansat acuzații dure la adresa fostului mare tenismen. Tânăra a povestit că s-a simțit mereu marginalizată şi dată la o parte de către tatăl ei, deși a fost adoptată în același timp cu fratele său, de către Ilie Năstase și soția lui de la vremea respectivă.

Charlotte s-a plâns de faptul că Ilie Năstase i-a spus în repetate rânduri să se sinucidă, pentru că nu are viață.

„E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc.

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață! Îmi tot zice așa de vreo doi ani.

Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?!

Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani”, a declarat Charlotte, pentru Click.ro.

Charlotte, umilită de actuala soție a lui Ilie Năstase

Charlotte Năstase, fiica adoptivă a fostului tenismen, a declanșat un scandal major zilele trecute, după ce a afirmat că este dezamăgită de tatăl ei. Tânăra de 32 de ani a susținut că a ajuns să-și facă cont pe OnlyFans, după ce a avut o ceartă zdravănă cu Ilie Năstase.

Deranjată de afirmațiile lui Charlotte, Ioana Simion a luat atitudine și a făcut-o praf pe tânără. Soția lui Ilie Năstase a explicat ce anume i-a cerut Charlotte tatălui ei adoptiv, înainte de a-și face cont pe platforma OnlyFans.

„Această fată are 30 și ceva de ani, dar nu a muncit o zi în viața ei! Să fie clar, tatăl ei e un exemplu. Ilie are grijă în aceeași măsură de toți copiii lui. Nu fac diferențe.

Din câte știu eu, nu le dă doar o mie de euro pe lună, le dă mai mult, vreo 3-4.000 de euro! Numai acestei fete știu că i-a plătit 400.000 de euro școala. Știu că a fost o discuție mai acidă între ei, în care ea i-a cerut să-i cumpere nu știu ce mașină și Ilie i-a zis să se ducă la muncă dacă vrea mașină! Ilie a avut grijă de ea, ca de toți copiii lui”, a declarat Ioana Simion, pentru Click!

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.