Anul acesta, podcastul „La mijloc” a debutat cu un invitat pe măsură. Anamaria Prodan este cea care a deschis seria discuțiilor din 2022. Codin Maticiuc a chemat-o pe impresară la masa dezbaterilor, iar informațiile pe care le-a aflat de la ea au stârnit deja interesul fanilor. Anamaria Prodan a fost extrem de sinceră și a vorbit deschis despre persoana pe care o iubește.

Anul trecut, Codin Maticiuc a decis să intre în rând cu lumea bună și s-a apucat de podcast. Podcastul este foarte apreciat în online, mai ales că invitata a lămurit multe subiecte contrversate. Dat fiind scandalul cel mai în vogă din presă, Anamaria Prodan a mărturisit ce simte pentru Reghecampf în momentul de față.

Ce dezvăluiri șocante a făcut Anamaria despre antrenor

Nu era o noutate că Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei, dar acum avem și cea mai clară dovadă. Este o afaceristă de succes, mamă iubitoare și o soție loială chiar și în ultimul ceas.

Anamaria a mărturisit în cadrul podcastului că îl va iubi mereu pe Laurențiu. Chiar dacă cei doi se află în plin proces de divorț, antrenorul a fost o persoană extrem de importantă pentru vedetă. Deși motivul care i-a despărțit pe cei doi a fost infidelitatea lui Reghe, sentimentele nu pot fi șterse cu buretele.

„Toată viața am să-l iubesc.”, a declarat impresara.

@anamariaprodanfp17♬ sunet original – ana maria

Anamaria Prodan l-a iertat de multe ori pe Reghe

Frumoasa impresară a recunoscut în podcast și că niciodată nu i-a violat intimitatea soțului său. Nu l-a verificat nici măcar în telefon, deși nu puține dăți au fost când a înșelat-o. Însă, Anamaria Prodan a găsit puterea să-l ierte mereu. A ales doar să îi atragă atenția atunci când afla, pentru a-și rezolva singur problema.

„Nu am verificat în viața mea telefonul soțului meu. Decât în momentele în care știam deja că are aceste apucătri. Îmi spuneau toți oameni din fotbal și atunci îi spuneam. Pune mâna și sterge tu, ca să nu intru eu.”, a declarat blondina.