Au trecut 7 ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, dar familia este în continuare îndurerată de nefericitul eveniment. Recent, Lidia, fiica politicianului a mărturisit cât de greu îi este fără tatăl său, dar și despre faptul că mama sa nu poate trece peste moartea soțului. 

Lidia: „Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează”

Celor două fiice le este greu să depășească pierderea tatălui lor. Lidia a mărturisit că atunci când urmează să se întâmple ceva, mama sa îl visează. Vadim Tudor le trimite semne din lumea de dincolo soției și celor două fiice, iar atunci când îl visează, acestea știu că este ca un fel de avertisment pentru ce urmează.

Așa s-a întâmplat și în cazul surorii sale, Jeni, care la un an de la moartea politicianului, a fost nevoită să se opereze de apendicită. Văduva lui Vadim Tudor l-a visat cu scurt timp înainte ca fiica sa să ajungă pe mâinile medicilor.

Dezvăluirile cutremurătoare ale Lidiei, fiica lui Corneliu Vadim Tudor. Văduva politicianului suferă și acum, la 7 ani de la moartea acestuia
Arhivă

„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva.

La un an după ce a murit, Jeni (n.r. sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație”, a declarat Lidia Vadim în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.

Văduva lui Vadim Tudor suferă și acum

Cel mai greu îi este soției sale, care plânge și acum de dorul soțului său. Lidia a mărturisit că le este mai greu să se descurce, mai ales după ce politicianului s-a stins din viață, el fiind stâlpul familiei.

„Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi. Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu”, a mai povestit fiica lui Corneliu Vadim Tudor.