Iulia fusese internată la psihiatrie de curând

Un jurnalist a mărturisit faptul că Iulia, femeia care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, ar fi fost internată într-un spital de psihiatrie, ca urmare a problemelor de care suferea. Anunțul a venit după ce femeia de 33 de ani și cei doi copii au fost înmormântați. 

În cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, Andrei Brânduș a susținut faptul că sinucigașa din Timișoara ar fi fost externată dintr-un spital de psihiatrie cu doar cinci zile înainte de tragicul eveniment. Femeia în vârstă de 33 de ani ar fi fost internată doar pentru o zi și  ar fi primit tratament medicamentos.

„Iulia era sub tratament medicamentos, avea un medic psihiatru și chiar înainte cu cinci zile de evenimentul tragic a fost externată, după ce a stat o zi în spitalul de psihiatrie” , a mărturisit jurnalistul Andrei Brânduș.

Detalii șocante despre mama sinucigașă din Timișoara

Andrei Brânduș a zis că sinucigașa din Timișoara reprezenta un real pericol pentru copiii săi. După cum s-a și întâmplat, Iulia a decis să-și ia viața aruncându-se în gol de pe un bloc de zece etaje. În tot acest timp, și-a ținut băiețelul și fetița în brațe. Niciunul dintre cei trei nu au supraviețuit impactului violent și au fost înmormântați în același sicriu, săptămâna trecută.

Sursa: Social Media
„Nu era conștientă de ceea ce făcea, copiii erau puși în pericol. Dacă Iulia era ținută în spital sau dacă era sub supravegherea unui apropiat”, a mai declarat Andrei Brânduș.
Mai mult, jurnalistul a acuzat și faptul că medicul psihiatru care se ocupa de Iulia nu a anunțat Protecția Copilului, pentru a putea fi luate măsurile necesare

Iulia, ultimul mesaj postat pe Facebook

Pe social media, Iulia părea să fie foarte mulțumită de viață și de cei doi copii ai săi. După divorțul de tatăl copiilor, tânăra a încercat să-și refacă viața alături de un alt bărbat, dar nici această relația nu a funcționat întocmai bine.

După aceea, Iulia, împreună cu fostul soț, au decis să își mai idea o șansă, astfel că urma să se recăsătorească.

Ultima postare pe care Iulia a scris-o pe Facebook are legătură cu copiii săi, spunând că nu doar mintea unui copil trebuie educată, ci și inima.

„Când educi mintea unui copil, nu uita să-i educi și inima”, a scris Iulia pe Facebook.

Când părea că nimic tragic nu are ce să se întâmple în viața ei, Iulia a decis să își pună capăt zilelor și să ia viața inclusiv celor doi copii ai săi, băiețel și fetiță. În loc să meargă la grădiniță, Iulia s-a dus cu cei mici pe acoperișul unui bloc cu 10 etaje de unde s-a aruncat cu cei mici.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.