Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, a fost invitat la emisiunea lui „Marius Tucă Show”. Acesta a vorbit în cadrul unui interviu despre perioada în care era antrenorul roș-albaștrilor și despre metoda prin care l-a făcut pe Becali să nu mai intervină în echipă.

„Nu este imposibil să colaborezi cu Gigi Becali, dar este foarte greu. Este un om foarte activ, eu îi ziceam: <<mata ai niște idei geniale>>, dar mă suna de anumiți jucători cărora le muta pozițiile. Noi am avut o relație ok, însă la un moment dat a vrut să se implice și i-am zis că eu nu accept așa ceva. Eram la început de carieră, nu puteam face compromisuri. El a înțeles foarte bine și nu au mai fost probleme”, a declarat Mirel Rădoi.

Selecționerul vorbește despre experiența cu antrenorul Cosmin Olăroiu, dar și despre implicarea în echipă lui Becali în perioada aceea.

„Eu nu am cum să știu lucrurile astea, dar dacă îi spunea, în perioada aia nu avea acces total la echipă și Oli putea să îl mai păcălească din când în cănd. Adică dacă nașul îi spunea: <<Vreau să joace Mirel>>, el îi zicea <<Da, da, o să joace Mirel>>, dar a doua zi îi zicea că nu mai joacă Mirel, că l-a lovit Dică la antrenament. El nu avea cum să știe, însă acum nu mai poți face lucrurile astea”, a adăugat Mirel Rădoi