Ilina Vandici a afișat mereu în fața publicului său o atitudine pozitivă și a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Frumoasa prezentatoare are o carieră de succes, iar în urmă cu 2 ani s-a și căsătorit.

Nimeni nu a știut vreodată ce se ascundea în spatele zâmbetului său frumos. Recent, vedeta a dezvăluit fanilor că a fost înșelată în trecut, însă nu a vrut să ofere vreodată detalii despre acest incident. Mai mult, se pare că eșecul din planul sentimental i-a afectat chiar și viața profesională și a făcut-o să renunțe la anumite proiecte.

Acest fapt demontrează că nici măcar vedete nu pot să evite anumite evenimente triste, chiar dacă e bucură de admirația oamenilor de pretutindeni.

Ilinca a mărturisit că a ținut ascuns mult timp acest incident. Infidelitatea dintr-o relație ne afectează viața extrem de mult.

Frumoasa prezentatoare a trecut printr-o perioadă foarte grea. Era mereu speriată, nu se simțea niciodată sigură atunci când era singură și ajunsese să își chestioneze viața. A reușit să se ascundă în spatele unui rol de femeie fericită și zâmbitoare, însă simțea că s-a pierdut.

Acum, viața ei este una minunată. Este căsătorită de 2 ani cu Andrei Neacșu, iar familia lor s-a întregit în momentul în care s-a născut micuțul Zian. Și profesional, Ilinca o duce la fel de bine. Are o carieră de succes ca prezentatoare la Kanal D.

Distribuie