Din tomnă emisiunea „Chefi la cuțite” va reveni pe micile ecrane cu sezonul numărul zece. O să fie o ediție aniversară, cu multe surprize și confruntări acerbe între cei trei chefi. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor reuni pe platourile de filmare și vor face spectacol gastronomic. Cum se înțeleg cei trei chefi atunci când nu sunt filmați?

Filmările pentru nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” deja au început, iar după o pauză bine meritată, cei trei s-au reîntâlnit. Cu această ocazie, aceștia au vorbit despre relația lor și au împărtășit câteva secrete din spatele camerelor de filmat.

Se poare că deși sunt împreună pe platourile de filmare de zece ani, cei trei chefi nu au reușit până acum să bea o bere împreună. Aceștia păstrează legătura și în spatele camerelor, se ajută la nevoie. Însă nu au stat până acum la povești, ca între prieteni.

„După 10 ani de competiție, în mod surprinzător încă suntem prieteni. E adevărat că se poate întâmpla ca două săptămâni după ce se termină o competiție să nu ne mai vorbim. Dar după aceea ne revenim foarte ușor. Ne auzim, ne mai împărțim rețete unul altuia.

Însă, ce-i drept, în cei 10 ani de când ne știm, nu ne-am întâlnit niciodată la o bere, în afara orelor de filmare. Cu toate acestea, dacă unul dintre noi are nevoie de ceva, ceilalți doi sunt lângă el.”, a spus Florin Dumitrescu.

Dezvăluiri din spatele camerelor! Ce relație este, de fapt, între cei trei celebrii bucătari de la „Chefi la cuțite” Social media

„Ne certăm ca în familie”

Se pare că pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu îi leagă o prietenei strânsă. Însă ceea ce îi unește cu adevărat este iubirea pentru meserie și dedicare cu care își fac treaba. Cei trei sunt extrem de apropiați și chiar dacă de-a lungul timpului au mai existat mici certuri, toți  au trecut repede peste orice obstacol.

„Noi ne certăm ca în familie, atunci când e vorba despre lupta pentru amulete, de exemplu. Dar știm să lăsăm totul pe platoul de filmare. S-a mai întâmplat să rămână unul dintre noi supărat după câte un sezon. Dar asta pentru scurt timp. Iar în toți acești ani, am ajuns să ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să trecem peste orice conflict.”, a declarat Sorin Bontea.

„Ne leagă o prietenie foarte interesantă. Trebuie să vă spun că încă nu am reușit să ieșim toți trei la o bere. Încă! Deci prietenia noastră se bazează pe altceva. Pe foarte multă muncă, dar și pe competitivitate și stresul resimțit în toate sezoanele.”, a completa și Cătălin Scărlătescu.