Cazul părintelui Visarion Alexa a șocat întreaga țară, mai ales că preotul era extrem de iubit de public.  

Preotul din București, Visarion Alexa, era extrem de cunoscut, datorită faptului că era activ în online. Părintele și-a atras simpatia românilor și avea o mulțime de urmăritori. Asta până când s-a dovedit că preotul ar fi un agresor sexual, care are o mulțime de victime la activ.   

Reamintim de prima enoriașă care l-a acuzat pe preot de agresiune sexuală. Ulterior, au apărut multe femei cu tot felul de povești. Se pare că pe toate preotul le-ar fi agresat în timp ce le spovedea, apoi continua să le sune sau să le scrie mesaje pe Telegram.  

Visarion Alexa ar fi agresat o femeie în urmă cu mai mult de 10 ani

Se pare, însă, că părintele Visarion Alexa ar fi făcut acest lucru nu de ieri, ci de peste 10 ani. O femeie a depus o plângere împotriva lui Visarion Alexa în urmă cu 10 ani. Conform unor surse, preotul ar fi încercat să o seducă pe aceasta prin anumite strategii tinerești. Una dintre victime a afirmat că Visarion Alexa îi trimitea ursuleți cu inimioare.   

„Victima de acum zece ani a schimbat atitudinea oficialilor, a grăbit luarea măsurilor. Nu este Nu! Dacă o fată a avut curajul ca la aproape zece ani să-și strige drama agresării ei de preotul Visarion, este un efort supraomenesc emoțional de a o sprijini pe victima care a depus plângere și pe celelalte victime. A depus plângere acum zece ani și a fost mușamalizat totul. Cum a trăit zece ani cu povara asta, cu sufletul bucățele?!”, povestește confidenta presupuselor victime ale preotului Visarion. 

Dezvăluiri de ultimă oră despre Visarion Alexa! Ce i-ar fi făcut unei femei în urmă cu zece ani: S-a mușamalizat totul!
social media

BOR: Biserica nu are nicio vină

Se pare că în anul 2012, o femeie abuzată de Visarion Alexa ar fi depus plângere la poliție. Purtătorul de cuvânt al BOR spune, însă, că nu a existat nicio plângere scrisă împotriva părintelui Visarion Alexa.  

„Situația părintelul consilier, părintele Stoica, i-a recomandat victimei să meargă la poliție. Dânsa nu a făcut nimic. Biserica nu are nicio vină pentru faptul că un preot…Nu trebuie judecată biserica prin prisma unor fapte care sunt sau nu reale, până când nu se va pronunța o instanță care să dovedească vinovăția”, a spus părintele Emilian la emisiunea Acces Direct.  

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.