Ies la suprafață dezvăluiri uluitoare despre fostul președinte al SUA, Donald Trump.

Fostul șef de cabinet al lui Donald Trump, Mark Meadows, a scris o carte în care a făcut dezvăluiri incredibile. El susține că fostul președinte al SUA ar fi fost testat pozitiv cu Covid-19, apoi negativ, cu trei zile înaintea dezbaterii sale cu Joe Biden.

1. Donald Trump ar fi avut Covid-19 înainte de dezbaterile cu Biden

Pe de altă parte, Donald Trump susține că această informație este falsă. Miliardarul a explicat că a avut un test negativ înaintea dezbaterii.

Conform lui Mark Meadows, nimic nu avea să îi stea în cale lui Donald Trump pentru a nu fi prezent la dezbaterile de la alegerile prezidențiale din 2020. Mai mult, el spune că înainte de dezbatere, Donald Trump prezenta semne de oboseală și simptome ale unei răceli ușoare.

Meadwos spune că l-a avertizat pe Trump cu privire la testul pozitiv. De asemenea, el spune că după primul test pozitiv, realizat „cu un model vechi”, al doilea test a fost mult mai precis. Rezultatul a fost negativ.

2. Donald Trump prezenta semne de oboseală

Fostul şef de cabinet dă asugurări că Trump, la acea vreme în vârstă de 74 de ani, i s-a părut mai obosit decât de obicei înaintea dezbaterii cu Joe Biden, în vârstă de 77 de ani atunci. Conform jurnalistului care a moderat dezbaterea celor doi candidați la președinție, Donald Trump a ajuns prea târziu la alege dezbateri pentru a mai fi testat.

Niciuna dintre toate aceste informaţii nu au fost făcute publice.

3. Mark Meadows l-a trădat pe Trump

Casa Albă a anunţat, la 2 octombrie 2020, că Donald Trump a fost testat pozitiv covid-19, cu puţin înainte să fie internat la Spitalul Walter Reed, timp de trei nopţi.

Mark Meadows este primul dintre apropiaţii fostului preşedinte care a acceptat să colaboreze cu Comisia parlamentară care anchetează asaltul de la Capitoliu, la 6 ianuarie 2021, al unei mulţimi de susţinători ai lui Trump.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.