Cei doi milionari aveau reguli stricte când venea vorba despre angajații lor

Frații Tate erau extrem de stricți atunci când își alegeau persoanele cu care colaborau. Andrew și Tristan Tate își doreau ca cei care le păzesc vila sau le sunt șoferi. Astfel, acești angajați trebuiau să aibă pregătire militară.

Frații Tate au colaborat cu un fost ofițer al structurii secrete din Ministerul de Interne

Frații Tate sunt arestați acum având mai multe capete de acuzare. Se pare că cei doi milionari britanici au intuit de mult timp ce ar urma să li se întâmple. O dezvăluie presei, Bogdan Stancu, fost ofițer al structurii secrete din MAI. Acesta susține că a colaborat la un moment dat cu frații Tate. Acesta  i-a ajutat cu instalarea unui sistem de securizare al vilei în care locuiau. De atunci știe că Andrew șI Tristan căutau mereu angajați cu pregătire militară. Cei doi se temeau tot timpul că cineva ar putea să le facă rău.

„Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate. Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă. Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a explicat fostul angajat al MAI.

Andrew Tate a fost multiplu campion la kickboxing. De altfel, acesta afișa mereu o atitudine de bărbat invincibil în mediul online. În acest sens, mulți nu înțeleg cum atât el cât și fratele lui ar fi putut să se teamă de cineva.

Fostul angajat din MAI, are calitatea de martor în dosarul fraților Tate

Sursa: Social media

Bogdan Stancu a explicat că polițiștii au ajuns și în locuințele lui pentru percheziții în același dosar. I-a fost ridicat și sigilat telefonul mobil pentru ca cercetările să continue în acest sens.

Frații Tate vor afla peste câteva zile, verdictul procurorilor în ceea ce îi privește. Cei doi au contestat deja deciziile acestora însă fără un rezultat pozitiv pentru ei. Alături de Andrew și Tristan sunt arestate și două tinere care i-ar fi ajutat în afacerea videochat-ului. Este vorba despre Georgiana Naghel și Luana Radu.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.