Reclamă
Reclamă

O șoferiță a provocat un adevarat dezastru în parcarea unui mall din Capitală, după ce ar fi încurcat frâna cu accelerația și a avariat grav mai multe mașini parcate. Incidentul a avut loc atunci când femeia, având copiii pe bancheta din spate, a dorit să își ia tichetul de parcare.

Șoferii ale căror mașini au fost afectate au trăit un șoc când, revenind de la cumpărături, și-au găsit vehiculele complet distruse. Martorii spun că șoferița ar fi apăsat din greșeală accelerația în loc de frână, declanșând scena de haos auto.

Poliția a intervenit rapid la fața locului pentru a investiga accidentul. Șoferița a fost testată pentru consumul de alcool, iar rezultatul a fost negativ. „Martorii au declarat că șoferița a accelerat din greșeală și a lovit două mașini parcate, după ce a vrut să-și ia tichetul de parcare”, a spus un reprezentant al Poliției.

Reclamă

Proprietarii mașinilor distruse își doresc acum doar să își recupereze pagubele și să își repare vehiculele. „Vreau doar să îmi repar mașina și să primesc despăgubirile necesare. Este o situație neplăcută pentru toată lumea”, a spus unul dintre proprietarii mașinilor avariate.

În urma incidentului, nu au fost raportate răniți, însă daunele materiale sunt semnificative.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro