Un complex din Delta Dunării, satul Crișan a găsit o metodă unică de a atrage turiști iarna în deltă. Aceștia oferă sejururi între cinci și zece zile în care oferă program de detoxifiere pentru călători.

Reclamă

„Alături de centrele SPA care se află la Sfântu Gheorghe, Crişan, Tulcea, detoxifierea se adresează unei categorii speciale de turişti. Aceste două produse îmbogăţesc oferta deja existentă turistică tradiţională din Deltă, plimbări pe canale, pescuit, birdwatching, gastronomia deltaică atât de gustoasă”, a afirmat Corina Davidov, reprezentanta AMDTDD.

Reclamă

Atuul deltei este mediul curat, nepoluat, care ajută la curele de detoxifiere, la relaxarea minții și a trupului.

„La finele detoxifierii, toţi clienţii pot simţi că nu mai sunt obosiţi, că au mai multă energie. Îi învăţăm, de asemenea, cum să mănânce şi să bea corect şi de ce este important sportul”, a declarat reprezentantul complexului turistic, Mustafa Ayca.

„Am venit aici, în Deltă, pentru că este o zonă liniştită, iar detoxifierea este importantă nu doar pentru corp, ci şi pentru minte, iar din acest punct de vedere centrul este cel mai bun loc pentru acest proces”, a menţionat acesta.

Costul curelor de detoxifiere all-inclusiv în complexul din Crişan este de 550 de euro/persoană cel de cinci zile și 1.111 euro/persoană pachetul de 10 zile. Aceste pachete conțin în primul rând o dietă cu sucuri naturale, ședințe de masaj, fitness, meditații și aquagym.

Cel mai important lucru pe care a ținut Mustafa Ayca să îl precizeze este faptul că, clienții complexului, vor avea acces la analize medicale efectuate de doctori specializați, fiecare turist având un program de alimentație propriu.